Yeni Eğitim-öğretim Yılının Başlaması

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakır, mesajında, eğitimin toplumun geleceği için önemine işaret ederek, "Bilginin yön verdiği çağımızda, ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen, çalışkan ve üretken nesiller yetiştirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yarının büyükleri olan çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmelerine katkıda bulunmak için belediye olarak yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Çakır, yürüttükleri okul bahçelerinin asfaltlanması ve buralara satranç sahaları yapılması, çevre düzenlemesi, ücretsiz sinema ve tiyatro gösterileri gibi çalışmalara dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Melekbaba, Tecde, Konak ve Yeşiltepe mahallelerinde açtıkları çok amaçlı sosyal tesislerde eğitime sundukları katkıya değinen Çakır, "Buralarda ve semt konaklarımızda geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde bin 640 öğrencimize ücretsiz SBS kursu verildi. Yeni eğitim öğretim döneminde ise 2 binden fazla öğrenciye kurs vereceğiz" ifadesini kullandı.

Çakır, yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere Malatya'ya ve tüm yurda hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz