Yeni Eğitim-öğretim Yılının Başlaması

İpsala'da, yeni eğitim-öğretim yılı başladı.

İpsala'da, yeni eğitim-öğretim yılı başladı.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla İpsala Kaymakamı Memet Ali Gürbüz ve beraberindekiler Şehit Er Emrah Karabatan Kumdere İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Gürbüz, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

İpsala'da toplam 4 bin 136 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Gürbüz, şunları söyledi:

"Okullarımızda 173 öğretmen hizmet verecek. Boş sınıf ve dersler için yeni görevlendirmeler yapılacak. İpsala'da bu yıl ilk kez İmam Hatip Lisesi açılacak. Tadilatı devam eden okulda şu an 8 öğrenci kayıtlı. Bu okul sadece İpsala'ya değil Balkanlar'a hitap edecek. Ayrıca, İpsalalı Şehit Er Emrah Karataban'ın ismi Kumdere Köyü ilköğretim Okulu'na verilmiştir. Buradan memleketimize faydalı birçok öğrenci yetişmesini diliyorum"

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Şehit Er Emrah Karataban'ın babası Süleyman Karataban ve Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ilk ders zilini birlikte çaldı.

Öte yandan, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Muhabir: İsmail Aliş / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: