Yeni Erzurum Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Mali Genel Kurulu Yapıldı

Sınırlı Sorumlu Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanlığının 2’inci Mali Genel Kurul seçimi...

Sınırlı Sorumlu Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanlığının 2’inci Mali Genel Kurul seçimi yapıldı.

Sınırlı Sorumlu Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanlığına Yavuz Karasu yeniden, seçildi. Tek liste halinde Oda başkanlığında yapılan genel kurul Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanırken, kooperatifin gelir giderleri okunduktan sonra ibra yapılarak seçim sona erdi.

Sınırlı Sorumlu Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Yavuz Karasu açılış konuşmasında borcu çok olduğu için kapatılan kooperatifin tüm borçlarını ödeyerek yeniden Erzurum esnafına en iyi şekilde hizmet vermeye davam edeceklerini söyledi. Karasu, ”Sınırlı Sorumlu Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanlığımızın borcundan dolayı kapatılmıştı. Bizler yönetim olarak kooperatifimizin tüm borçlarını ödeyerek yeniden esnafımızın hizmetine açtık. 2 yıl önce atığımız bu kooperatifimizi Erzurum esnafına en iyi şeklide hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Şu anda kooperatifimizin 100 üyesi bulunuyor. Bu görev için taşın altına sadece elimizi değil başımızı koyduk. Yeni Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifimizi en iyi yerlere taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Esnafımızın her zaman yanında olacağız sorunlarını çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız“ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: