Yeni evli çift soba kurbanı

NİĞDE (İHA) - Olay, Şahinali Mahallesi Salkım Sokak Temurtaş Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yeni evli Veli Okçu (26), akşam saatlerinde eşi Elif Okçu (18) ile birlikte babasını ziyarete gitti. Geç saatlere kadar burada kalan Veli Okçu, annesinin tüm ısrarlarına rağmen sabah kahvaltısına geleceğine söz vererek eşi ile birlikte evine geri döndü.

Sabah saatlerinde oğlu ve gelininin kahvaltıya gelmemesinden şüphelenen aile fertleri, eve girdiklerinde çocuklarını sürünerek kapının yanına kadar gelmiş halde buldu. Durumun 112 Hızır Acil Servisi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç çifti Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen gelin Elif Okçu hayatını kaybederken, durumu ağır olan Veli Okçu yoğun bakımda tedavi altına alındı. Haberi alan aile yakınları da Niğde Devlet Hastanesi önüne geldi. Genç kadının ölüm haberini alan akrabaları sinir krizi geçirdi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürüyor


YOZGAT (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay, Şeyh Osman Mahallesi Bağlak Sokak'ta meydana geldi. Kiracılarına aldığı tencereyi vermek için giden ev sahibi, kapıyı açan olmayınca durumu ailenin yakınlarına bildirdi. Eve balkondan giren yakınları, anne Birsen Karabulut (33) ve çocukları Tuncay Karabulut (14) ile Sema Karabulut'un (11) cansız bedenleri ile karşılaştı.

Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı. Karabulut ailesinin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Birsen Karabulut'un eşi ile ayrı yaşadığı öğrenildi.


KİLİS (A.A) - Mücahitler Mahallesi Şekeroğlu Sokakta oturan Fatma Açıkel (55), 4 yaşındaki oğlu Mehmet'i rahatsızlanınca gece geç saatlerde Kilis Devlet Hastanesine götürdü. Annesi ve kardeşleri hastanede olan Sultan (13) ile Dursun Açıkel (10) kardeşler sobaya kömür attıktan sonra uykuya daldı.

Sabah okula gelmeyen iki kardeşin durumundan şüphelenen Cemil Çetin İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Haşim Durmuş ile sınıf öğretmenleri, kız kardeşlerin kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine Durmuş ve sınıf öğretmenleri durumu 155 Polis'e bildirdi. Evin kapısı, itfaiye ekiplerince açılınca, iki kız kardeşin cesediyle karşılaşıldı.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kordon altına alarak kimseyi yaklaştırmadığı olay yerinde kız kardeşlerin yakınları ile polis arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı.

Kız kardeşlerin cesetleri otopsi için Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, iki kız kardeşin öğretim gördüğü Cemil Çetin İlköğretim Okulundaki sınıf arkadaşları, okul yönetimi tarafından evlerine gönderildi. Sultan Açıkel'in 7. sınıf, Dursun Açıkel'ın ise 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Yetkililer, çocuklarının babalarının il dışında olduğunu ve ulaşılmaya çalışıldığı bildirdi.