Yeni Evli Çift, Türkiye-Andorra Maçında

KAYSERİ (AA) - Yozgat'ta evlendikten sonra Kayseri'ye gelerek, Türkiye-Andorra maçını izleyen çift, fotoğraf çekimlerini de maç sırasında tribünlerde gerçekleştirdi.

Yozgat'ta evlendikten sonra Kayseri'ye gelerek, Türkiye-Andorra maçını izleyen çift, fotoğraf çekimlerini de maç sırasında tribünlerde gerçekleştirdi. Damat Mustafa Zencir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 31 Ağustos'ta Yozgat'ta dünya evine girdiklerini bildirdi. Eşi Gülden'in yoğun isteği üzerine Türkiye-Andorra maçını izlemek için Kayseri'ye geldiklerini belirten Zencir, "Normalde New York'ta yaşıyorum. Orada bir şirkette insan kaynakları müdürüyüm. İzin alıp geldiğim Türkiye'de geçen hafta eşim Gülden ile dünya evine girdik. Çok mutluyuz. Yakın zamanda da eşimle birlikte New York'a geri döneceğiz" diye konuştu. Zencir, Andorra'yı, Arda'nın atacağı 2 golle yeneceklerine inandıklarını kaydederek, "Maçı izlemeye eşim gelinlikle, ben ise damatlıkla gelecektik. Ancak sonra öyle gelmekten vazgeçtik. Böyle giyinmekten vazgeçince, eşim duvağını takmayı tercih etti. Bu şekilde maç sırasında tribünlerde maçı izlerken bir taraftanda fotoğraf çekimimizi gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. Gelin Gülden Zencir ise fotoğraf çekimlerini Türkiye-Andorra maçına denk getirdiklerini belirterek, "İnşallah uğurlu geliriz ve Arda'nın atacağı 2 golle galip geliriz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: