Yeni Garajlar Sakaryalı Vatandaşların Hizmetinde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda şehrin ulaşım düzenine önemli katkılar sağlayan ilçe terminalleri...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda şehrin ulaşım düzenine önemli katkılar sağlayan ilçe terminalleri modern görünümleriyle Sakaryalıların hizmetine açıldı.

Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Zeminiyle, aydınlatmaları ve kurulan durakları ile Ofis, Donatım ve Karaağaç ilçe terminallerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ulaşımı daha akıcı hale getirmek için ilçe terminallerinde başlattığı çalışmaları tamamladı. Şehrin ulaşım düzenine önemli katkılar sağlayan Ofis, Donatım ve Karaağaç Garajı modern görünümleriyle Sakaryalıların hizmetinde. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, hızla gelişen ve büyüyen Sakarya’nın ulaşım geleceğini düşünerek projeler ürettiklerini ve bu projeleri bir bir hayata geçirdiklerini kaydetti. Yolcu, “Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak gelişen Sakarya’mızın yoğun trafiğini daha akıcı hale getirmek için çalışıyor, şehrimizin ulaşımını geleceğe hazırlıyoruz. Ulaşım filomuzu güçlendiriyor, akıllı kart uygulaması ile vatandaşlarımızın daha hızlı ve ekonomik seyahat etmelerini sağlıyoruz. Ulaşım noktalarında başlattığımız çalışmalarımızı da tamamladık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yürütülen çalışmalara değinen İsmail Yolcu, “Ofis, Donatım ve Karaağaç terminallerimizde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Ofis Garajımızda zemini yeniledik, aydınlatma sistemlerini değiştirdik. Ayrıca terminalimizin trafiğinin akıcı olması için düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Benzer çalışmaları Donatım ve Karaağaç Garajlarımızda da yaptık. 2. Geçit’in karşısında inşa ettiğimiz Donatım Garajımızda Hareket Amirliğimiz ve bir kafeteryamız da hizmette. Karaağaç Polis Karakolu’nun arkasında çalışmalarını tamamladığımız Yeni Karaağaç Garajı, ilçelere giden vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağladı. Zeminiyle, aydınlatmaları ve kurulan durakları ile Ofis, Donatım ve Karaağaç ilçe terminallerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ulaşımda yeniliklerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: