Yeni Gelin son bölüm izle: 13. Bölümde Hazar'a bebek müjdesi

Yeni Gelin son bölüm yayında. Yeni Gelin son bölümünde Hazar'a bebek müjdesi var. Son bölüm, 12. Bölümde kızların bir define rüyası vardı ki; o define şimdi kızların, Kalender Ağa ile arasını açtı. Yani, ,Yeni Gelin son bölümünde şimdi de küslükler başgösteriyor. Yeni Gelin son bölüm detaylarını ve diğer detayları haberimizde.

Yeni Gelin son bölümünde kadınlar, zengin olacağız derken Kalender Ağa'nın güvenini tamamen kaybettiler. Kalender kadınlara bir ceza verir. Konakta hiçbir itibarı kalmamıştır. Hanımlıktan artık her biri ırgatlığa düşürülmüştür. Bu duruma dayanamayan kadınlar yine evi terk ederler. Hepsi, baba evine dönmeye karar verse de soluğu Möhteber'in yanındalar.

YENİ GELİN SON BÖLÜMDE HAZAR'IN BEBEK SEVİNCİ DEVAM ETTİ Mİ?

Kağan, Hazar'ın çocuk sahibi olma meselesine el atar. Onu, tedavi etmenin bir yolunu bulur. Bu tedaviyi, Bella ve Nazgül'ün öğrenmesiyle işler sarpa sarar. Kadınlar, kocalarına baskın yaparlar. Ve kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir manzarayla karşılaşırlar. Kadınların, evlerini terk etmesine sebep olan altınlar, Kamilla'dadır.

Yeni Gelin son bölüme aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YENİ GELİN SON BÖLÜM İZLE

Kamilla, şeytana uymuş, altınlarla birlikte kaçma planları yapmaya başlamıştır. Herşeyi ayarlar. Kızını ve kocasını geride bırakıp altınlarla birlikte ülkeyi terk edecektir. Tabi bu planı ondan önce öğrenen başkaları da vardır. Ve harekete geçmekte gecikmezler.

YENİ GELİN SON BÖLÜMDE (12. BÖLÜM) ALTIN PROBLEM OLDU!

Yeni Gelin son bölümde; kadınlar altınları bulmuş, konağa getirdi. Lakin nerde saklayacak, bunları kime satacaklarını kara kara düşündüler. Bunun için Baran'ın evine bir geceyarısı baskınıyla bunu sormaya gittiler. Hesaplara göre kısa zamanda altınları satıp zengin olacaklardı. . Buldukları defineyle ilgili efsaneler, özellikle Ayşe'yi fazlasıyla etkiledi. Yakalarını bırakmayan talihsizlikler ve tesadüfler kadınları fazlasıyla zora sokuyordu.

Kamilla'nın kendini aklaması, Türkmen'in hüküm giymesine sebep olur. Kalender, Türkmen'i affetmeyecektir, cezasını keser. Türkmen, çareyi kaçmakta bulsa da kısa sürede gerçeklerle yüzleşir ve evinin yolunu tutar. Konağa mutsuz dönen sadece Türkmen değildir. Şirin de konaktaki mutsuz kadınlar kervanına katılmış, Ferhat'la yolları sonsuza kadar ayrılmıştır. Ramazan ayının gelişiyle birlikte evde huzur, birlik, beraberlik rüzgarı esse de altınların varlığı, kadınların huzurunu iyice götürdü. Kadınlar, tam altınları satıp huzura kavuşacaklarını sandıkları anda birbiri üstüne şok yaşadılar. Üst üste gelen sinir bozucu olaylardan sonra tam rahata kavuşacakları anda hiç ummadıkları bir hamleye mağruz kaldılar. Altın sevdası, kadınların başına umduklarından çok daha büyük bir bela açtı