Yeni Göztepe'ye Diyadin'den Övgü

Onur ATIŞ / İZMİR, Transferlerin ardından çift forvetli sisteme geçtiklerini belirten Metin Diyadin, "Hazırlık maçları her ne kadar ölçü olmasa

Onur ATIŞ / İZMİR, Transferlerin ardından çift forvetli sisteme geçtiklerini belirten Metin Diyadin, "Hazırlık maçları her ne kadar ölçü olmasa da taşların yerine oturması açısından önemli. Yeni sistemimizi en kısa sürede takıma adapte edeceğiz. Taktik antrenmanlarında kafamdaki kurgu başarıyla uygulanıyor. Gebzespor mücadelesinde de oyuncularım istediğimi yaptı" dedi.
İlk yarıda ileri uçta Emrah-Timur, ikinci devrede de Ümit-Timur ikilisini oynatan Metin Diyadin, "Ümit'in attığı golü Timur hazırladı. Yeni transferlerimizin uyum sorunu yaşamadığını gördük. Bu oyuncularımızdan tam verim alabilmek için 2 maça daha ihtiyacımız var" yorumunu yaptı.
Metin Diyadin, maçta ilk yarıda yeni isimlerden Emrah, Emre ve Mehmet Erdem'e görev verirken ikinci yarıda Erkan ile Ümit'i oyuna dahil etti. Eli kesilen Halil ise Gebzespor'a karşı oynamadı. Sarı kırmızılı takımın sol kanat arayışları ise sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz