Yeni hal inşaatında inceleme

Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Büyükşehir’in yapımına başlanan yeni hal binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, yeni merkez hal binası inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kullar’daki yeni hal binası inşaatını dolaşan Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

KULLAR’DA İNŞAAT BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kullar’da ki merkez hal tesislerinin yapımına başlandı. Yeni merkez halinde toplam 62 adet yaklaşık 100 metrekare büyüklüğünde dükkânlar inşa edilmesi bekleniyor. Tesiste ayrıca 700 metrekare yönetim binası ve 760 metrekare ise sosyal tesis olarak düzenlenecek.

Reklam
Reklam

SAĞLIKSIZ ÜRÜNE GEÇİT YOK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente modern bir meyve ve sebze hal tesisi kazandırıyor. Türkiye’nin sayılı hallerinden biri olması beklenen tesis, laboratuarıyla sağlıksız ürün satanlara göz açtırmayacak. Meyve-sebze ilaç kalıntılarının tespit edileceği tesiste ayrıca kuaför, kafeterya, misafirhane gibi sosyal imkânlar da sunulacak.

BAŞKAN İLE VALİ BİLGİ ALDI

Çok amaçlı toplantı salonu, mescit, postane, ATM kabinleri, ofisler, sosyal tesis içinde misafirhane ve 3 adet restoranın da yer alacağı hal binasının inşaatına başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca’ya Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca’ya inşaat alanındaki çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: