Yeni Hastanenin Ilk Bebeği Doğdu

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun açılışını yaptığı Mudanya Devlet Hastanesi’nde ilk doğum gerçekleşti.

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun açılışını yaptığı Mudanya Devlet Hastanesi’nde ilk doğum gerçekleşti. Hastanede doğan ilk bebek olarak tarihe geçen bebeğe "Esila" adı verildi. Eski hastanenin adının Mudanya Şaziye-Rüştü Devlet Hastanesi olması nedeniyle ebeler tarafından bebeğe göbek adı olarak Şaziye ismi konuldu. Gamze-Emre Aybey çiftinin ilk bebekleri olan Esila bebek, 2 kilo 540 gram olarak dünyaya gözlerini açtı. Bebeğin sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirten ve hediyesini veren Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Öztürk, "Hastanemizin ilk doğan bebeği olup kendisine ve ailesine mutluluklar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz