Yeni iPhone’un dizaynı çok farklı olacak

Geçtiğimiz yıl içerisinde Apple’ın iPhone 4 cihazından farklı dizayna sahip yeni bir iPhone çıkaracağı hakkında birçok haber ortaya atılmış ve bu haberlerin hepsi hüsran ile sonuçlanmıştı.

Ekim ayında tanıtılan iPhone 4S ile birçok kullanıcının yeni iPhone hayali suya düştü. Apple aynı iPhone 3G’de olduğu gibi iPhone 4 cihazının ardından güncellenmiş bir sürüm (iPhone 3GS ve iPhone 4S) ile kullanıcıların karşısına çıktı. Hal böyle olunca 2012 yılının önemi bir kat daha arttı.

Tarih tekerrürden ibarettir sözünü hatırlayın. Apple önce 3G’yi ardından 3GS’i sonrasında yeni bir tasarım ile iPhone 4’ü ve ardından 4s’i tanıttı. Sıra geldi yeni tasarıma sahip bir telefona. Gelişmelere bakılırsa Apple’ın yeni cihazı 2012 yılının sonlarına doğru raflardaki yerini alacak. iPhone 4S’ten daha ince yapıda olması beklenen cihazın tasarımının da bir hayli değişikliğe uğraması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Yeni iPhone’un 3G ve 4G LTE bağlantılarını desteklemesi bekleniyor. Bu bağlantıların yanı sıra Apple yeni cihazın eskilerine göre daha hafif olması için dış yüzeyinde farklı materyaller kullanmaya gidecek. Muhtemelen bu materyaller kauçuk veya plastik olacak.

[

****](http://www.scroll.com.tr/canon-sayfa/canon-5d-mark-ii-ile-cekildi-oscar-adayi-oldu/)