Yeni Komşuya 'hoş Geldin' Sürprizi

Bursa’da, bir kişinin yeni aldığı evine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan şahıslar, evden para ve ziynet...

Bursa’da, bir kişinin yeni aldığı evine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan şahıslar, evden para ve ziynet eşyası çaldı.

Olay, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi Yenidoğan Caddesi üzerinde meydana geldi. Hava I'nın (43) yeni yerleştiği evine ‘hayırlı olsun’ ziyaretine giden şahıslar, bir süre ev sahibesiyle sohbet etti. Yeni komşularından su ve yiyecek isteyen şahıslar, ev sahibesi mutfağa gittiği sırada evde aramalara başladı. Bir süre evi gözden geçiren hırsızlar, evden para ve ziynet eşyası çalarak ayrıldı. Hava I., 400 TL ve altın bileziklerinin yerinde olmadığını gördü. Polis ekiplerinin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: