Yeni Mahallelerden Başkan Tahmazoğlu’na Teşekkür

Eski köy olan ve belediyeler yasası ile yeni mahalle olarak Şahinbey ilçesine bağlanan Serince mahalle...

Eski köy olan ve belediyeler yasası ile yeni mahalle olarak Şahinbey ilçesine bağlanan Serince mahalle Muhtarı Enver Tüter, mahallelerine yapılan park ve halı sahadan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Yeşilkent, Osmanlı, Bayramlı, Akbulut, Bağlarbaşı, Küçükkızılhisar, Geneyik, Deredüzü, Sarıt, Muhacir Osman, Burç karakuyu, Serince, Cebeler, Durantaş, Burç, Yazıbağı, Akpınar, Kabarcık, Kaleboynu, Gülpınar, Damlacık, Sarıbaşak, Sarısalkım, Kerer, Yağdöver, Karaçomak ve Bostancık olmak üzere 27 mahallede park çalışmasını tamamlayan Şahinbey Belediyesi, Bağlarbaşı, Sarıt, Osmanlı, Kızılhisar ve Serince mahallerine halı saha yaparak ücretsiz olarak hizmete sundu.

Reklam
Reklam

Bu zamana kadar yapılmayan hizmeti son üç yılda aldıklarını ifade eden Serince Mahalle Muhtarı Enver Tüter, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, yeni mahalle olan 27 eski köye park yaptı. Başkanımız bizzat milletvekillerimizle bizleri ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerince inceledi. Mahallemize yapılan park ve halı sahadan dolayı çok memnunuz. Bu zamana kadar görmediğimiz hizmeti görüyoruz. Çocuklar, kadınlar parka gelip eğleniyor spor yapıyorlar” dedi.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren semt sakinleri ise, “Başkanımız sağolsun, daha önce yollarımız çamurdu. Kilit taşı çalışması yapıldı. Bizleri bu sıkıntıdan kurtardı. Şimdi her yer tertemiz. Bu yıl ise mahallemize park ve halı saha yapıldı. Bizler belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: