Yeni Malatyaspor Hedefe Götürecek Bir Kadro Oluşturacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Enes Perçin, geçen sezona...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Enes Perçin, geçen sezona göre daha güçlü takımların yer aldığı grupta mücadele edeceklerini, bu çerçevede hedefe götürecek bir kadro oluşturmaya çalışacaklarını belirtti.

Yeni Malatyaspor 2013-2014 sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta bir üst lige çıkma mücadelesi verecek. 18 Takımın yer aldığı grupta Göztepe, Hatayspor, Aydın 1923, Gaziosmanpaşa, Gümüşhane, Giresunspor, Çankırıspor, Anadolu Selçukluspor, İnegölspor, Tokatspor, Turgutluspor, Dardanelspor A.Ş., Sarıyer, Tarsus İdmanyurduspor, Kartalspor, Pendikspor ve Kırklarelispor yer aldı.

Reklam
Reklam

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Enes Perçin, sezonun geçen yıla oranla daha zor geçeceğini söyledi. Grupta Göztepe başta olmak üzere birkaç takımın bu sezon için oldukça iddialı hazırlandığını kaydeden Perçin, Yeni Malatyaspor olarak bu sezon oldukça zorlu bir sezon yaşayacaklarını belirtti.

Transferler konusunda şuana kadar aceleci olmadıklarını belirten Perçin, bu süreçten sonra Grupta yer alan takımlarında belirlenmesiyle iyi bir takım oluşturulması için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Beyaz Grup’un diğer grup olan Kırmızı guruba göre daha zor bir grup olduğunu belirten Perçin, 17 Temmuz’da başlayacak olan kamp döneminde sezona daha iyi hazırlanacaklarını kaydetti. Beyaz Grup’ta birbirinden iddialı takımların yer almasıyla ligin bu yıl zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini dile getiren Perçin, bu süreçten sonra ise transferlerine daha da ağırlık vereceklerini belirterek yeni sezonda kendilerini hedefe götürebilecek bir kadro oluşturma gayreti içerisinde yer alacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Geçen 2012-2013 sezonunda 17 takımın mücadele ettiği Beyaz Grup’ta bu sezon 18 takım yer alıyor. Geçen yılda aynı Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’un rakipleri arasında yer alan İnegöl, Tokat, Kırklareli, Anadolu Selçuklu ve Gaziosmanpaşa’da geçen sezon aynı grupta yer almıştı. 12 yeni takımın geldiği Beyaz Grup’ta iddialı takımlar göze çarpıyor. Doğu Anadolu Bölgesinden sadece Yeni Malatyaspor’un yer aldığı grupta Marmara Bölgesinden 6 takım bulunurken Ege Bölgesinden ise 4 takım yer alıyor. Karadeniz Bölgesinden 3 takımın yer aldığı Grupta İç Anadolu Bölgesinden ise 2 takım bulunuyor. Beyaz Grup’ta Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinden ise 4 takım bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz