Yeni Malatyaspor-Tokatspor Maçının Ardından

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, 3-2 kazandıkları Tokatspor maçına ilişkin, "Doğru

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, 3-2 kazandıkları Tokatspor maçına ilişkin, "Doğru yolda olduğumuzu her zaman söylüyorum" dedi.

Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Tokatspor'a karşı çok zorlandıklarını söyledi.

Rakibin fazla pozisyonu olmadığını kaydeden Kılıç, "Oyun, direnç ve arzu olarak istediklerimizi sahada aldık. Maç daha farklı bir skorla da bitebilirdi. Ama bugünlerde kazanmak önemli. 3 gol attık. 3 haftadır rakiplerimiz karşısında galip geliyoruz. Doğru yolda olduğumuzu her zaman söylüyorum. Umarım bundan sonraki dönemde de istediklerimizi elde ederiz" dedi.

Reklam
Reklam

Tokatspor İdari Menajeri Aytunç Bozkurt ise gergin olduklarını dile getirerek, Tokatspor'un kısıtlı bütçelerle kurulmuş bir takım olmasına karşın ligin üst sıralarında yer bulmak için gece gündüz çalıştığını aktardı.

Bozkurt, şöyle konuştu:

"Yeni Malatyaspor'un almış olduğu galibiyeti gölgelemek istemeyiz. İyi oynadılar. Rakibimizi tebrik ederiz. Ama biz de elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Hakeme yüklenmek klasik olacak ama pozisyonlarımızı takip ettik. Hakemler birinci ve üçüncü gollerde inanılmaz, skandal hatalar yaptı."

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz