Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri

Ligde üç maçtır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, sezonun flaş ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor...

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor.

Ligin son 3 haftasında sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, zorlu Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında galibiyet hasretine son vererek moral bulmak istiyor.

Üst üste aldığı iki galibiyetle 18 puana yükselerek 7. sıraya yerleşen Evkur Yeni Malatyaspor ise, alacağı puan veya puanlarla üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak maçta hakem Arda Kardeşler görev yapacak.

Reklam
Reklam

Maç
Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

Tarih
9 Kasım Cuma

Saat
20:00


TV & İnternet Yayını


TV Yayını
beIN Sports 1

İnternet yayını
beIN Connect


Muhtemel 11'ler


Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı ve Mustafa Akbaş'ın sakatlıkları bulunuyor.

Bursaspor maçında oyundan alınmasına gösterdiği tepki ile gündeme gelen Burak Yılmaz ise Malatya'ya götürülmedi.

Konuk ekipte ise Ertaç Özbir, Mitchel Donald, Seth Sincere ve Ömer Şişmanoğlu sakatlıkları nedeniyle bu maçta görev alamayacaklar.

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Murat Akça, Sadık, Erkan, Muniru, Murat Yıldırım, Pereira, Guilherme, Adem, Boutaib

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Amiri, Abdülkadir, Nwakaeme, Rodallega


Maç Öncesi OPTA İstatistikleri


  • Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor Süper Lig'de ilk kez geçtiğimiz sezon karşı karşıya geldi. Taraflar kendi sahalarındaki maçlardan galip ayrıldı.

  • Ligdeki son altı maçının üçünü kazanan Yeni Malatyaspor (2B 1M), bundan önceki 12 maçta aynı sayıda galibiyet elde etmişti (4B 5M).

  • Trabzonspor Süper Lig'de beş maçtır yenilmiyor (2G 3B); bu sezon ligde yakaladıkları en uzun yenilmezlik serisi.

  • Yeni Malatyaspor ligde evinde oynadığı son dokuz maçta sadece bir kez yenildi (5G 3B); bu maçların dördünde gol yemediler.

  • Trabzonspor ligde deplasmanda 11 maçtır kalesini gole kapatamıyor (16 gol). Bu seri, bordo mavililerin Süper Lig'de Mart 2001 ve Ağustos 2002 arasındaki 24 maçlık serisinden bu yana deplasmandaki en uzun gol yeme serisi.

  • Bu sezon Süper Lig'de Başakşehir'in ardından (8) en fazla maçta kalesini gole kapatan ikinci takım Yeni Malatyaspor (5).

  • Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de maçların ilk yarılarında en fazla gol atan takım (12).

  • Geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında bu sezon Süper Lig'deki altıncı golünü atan Trabzonsporlu Hugo Rodallega, geçtiğimiz sezonun tamamında attığı gol sayısını geride bıraktı (beş gol).

  • Ligde forma giydiği son dört maçta üç gol atan Yeni Malatyasporlu Adem Büyük bu sezon forma giydiği ilk yedi maçta hiç gol atamamıştı.
Reklam
Reklam