Yeni Manisa Valisi Abdurrahman Savaş Şehre Geldi

Nevşehir'den Manisa'ya tayin edilen Vali Abdurrahman Savaş şehre geldi. Vali Savaş’ı vali yardımcıları, mülki amirler,...

Nevşehir'den Manisa'ya tayin edilen Vali Abdurrahman Savaş şehre geldi. Vali Savaş’ı vali yardımcıları, mülki amirler, daire müdürleri ve valilik çalışanları karşıladı.

Makamında gazetecilere açıklamada bulunan Vali Savaş, görev yapacağı süre zarfında bütün kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve çalışkan Manisa halkı ile birlikte ilde önemli hizmetler yapacaklarına inandığını söyledi. Çalışmalarda temel yaklaşımlarının insan odaklı bir anlayışla, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf, hesap verebilen, katılıma açık, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, vatandaşa güvenen, ona hizmeti kutsal bilen, güler yüzlü bir yönetim olacağını bildirdi. Savaş, “Bu doğrultuda bize yol gösteren ana ilke, herkese aynı yakınlıkta bulunma ve adalet anlayışıdır. Sürekli olarak vatandaşımızın arasında, yanında olacak ve bize ulaşmalarına imkan sağlayacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Manisa’nın çok önemli bir il olduğunu vurgulayan Vali Abdurrahman Savaş, “Tarih boyunca hayati misyonlar üstlenmiş, fonksiyonlar icra etmiştir. Günümüzde de ülke ekonomisine sanayi ve tarımsal üretimle, ihracatıyla önemli katkılar sağlamaktadır. Sahip olduğu potansiyel, üstün sosyal ve kültürel değerleri, verimli toprakları, çalışkan halkı, avantajlı konumu ile ülkemizin orta ve uzun vadeli hedeflerine ulaşmasına da büyük katkılar sağlayacaktır. Bu sürece katkı sağlayabilmeyi arzu ve ümit etmekteyim ve bundan mutluluk duyacağım.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: