Yeni Milasspor Sezona Hazır

Muğla Süper Amatör Ligi’nin köklü ekiplerinden Yeni Milasspor 2012-2013 sezonu öncesi hazırlıkları tamamlayarak basın karşısına...

Muğla Süper Amatör Ligi’nin köklü ekiplerinden Yeni Milasspor 2012-2013 sezonu öncesi hazırlıkları tamamlayarak basın karşısına geçti.

Muğla Süper Amatör Küme 2012-2013 sezonu bugün saat 15.00’de İçmeler Belediyespor Ortaca Belediyespor karşılaşması ile start alacak.

Bu ligde mücadele edecek olan Yeni Milasspor’da yarın sahasında karşılaşacağı Ölüdeniz Belediyespor maçı öncesi hazırlıklarını tamamlayarak basın karşısına geçerek hazırız mesajı verdi.

Yeni Milasspor Başkanı Cenker Çetin ve yönetim Kurulu üyeleri ile Takımın teknik heyeti ve mevcut takım karosunun hazır bulunduğu fotoğraf çekimi sonrası yapılan antrenman ile maç öncesi hazırlıklar tamamlanmış oldu.

Reklam
Reklam

Bu yıl farklı ve güçlü bir takım oluşturmak için çaba harcadıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Cenker Çetin, “kulübümüzün tarihine yakışır bir hedefle sezona hazırlandık. Bu yıl alacağımız başarılar ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: