Yeni Milasspor’da Teknik Adam Değişikliği

Yeni Milasspor’da değişen yönetim yeni teknik patronunu belirledi. 2 aday üzerinde tartışan ve ortak karara...

Yeni Milasspor’da değişen yönetim yeni teknik patronunu belirledi. 2 aday üzerinde tartışan ve ortak karara varan Yeni Milasspor yönetimi 2012-2013 sezonunda takımın başına İçmeler Belediyespor’un eski teknik adamlarından Mustafa Zafer Çağın’ı getirdi.

Yeni Milasspor’da yönetime gelen genç kadro çalışmalarına hızlı başladı. Önceki gün kulüp binasında yapılan yenilikleri ve izledikleri politikayı basına aktaran kulüp yöneticileri dün yine basın karşısındaydı. Yöneticiler bu kez 2012-2013 sezonu öncesi hem A Takımı antrenörü hem de alt yapı direktörü yeni teknik patronu ile imza töreni düzenledi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen törene kulüp yöneticilerinin yanı sıra, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Purma katıldı. Atılan imza ile 1 yıllık anlaşma sağlayan taraflar yeni sezonda ileriye dönük altyapı tabanlı bir takım anlayışı içinde çalışmalarını sürdürecek.

Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Cenker Çetin, “Bizim planlarımızda bizim için mesai harcayacak bütün altyapı ve üst yapı için katkı sağlayacak bir hoca ile anlaşmak vardı. Geniş vadeli düşünüyoruz. Bütçemize göre olabilecek en iyi kadroyu kurarak en iyi sonuçları almayı planlıyoruz. Bu konuda da takımımızı birçok başarılı çalışmaya imza atan bir teknik isme emanet ettik” dedi.

Yapılan bu ilk anlaşmanın ardından takımın iskeletini oluşturmak için teknik adamla birlikte transferlere karar verileceği bildirilirken toplantı çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Zafer Çağın kimdir?

1958 Balıkesir-Bandırma doğumlu Zafer Çağın, 6 yıl Hava kuvvetleri Gücü Ordu Milli Takımını çalıştırdı. Teknik Direktör Mustafa Zafer Çağın profesyonel ligde de birçok takımı çalıştırdı. Beykoz, Bandırma, İzmirspor, Aydınspor, Üsküdar Anadolu, Ayazağa, Tavşanlı Linyit, Ödemiş, Urla, Çiğli, Gaziemirspor'da görev almış ve şampiyonluklar yaşamış olan Zafer Çağın son olarak 2011-2012 futbol sezonunda İçmeler Belediyespor'u çalıştırmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: