Yeni Milasspor’da Tesisleşme Çalışmaları

Yeni Milasspor’da 14 gün önce göreve gelen yönetim çalışmalarına hızlı başladı. Yeni tesis için çalışmalarına...

Yeni Milasspor’da 14 gün önce göreve gelen yönetim çalışmalarına hızlı başladı. Yeni tesis için çalışmalarına başlayan yönetim sezon öncesi mevcut tesislerinde bakım onarımını yaptırmaya başladı.

Yeni Milasspor’da çalışmalarına hızlı başlayan yeni yönetimin ilk önceliği tesisler oldu. “Aslan yattığı yerden belli olur” diyen Yeni Milasspor yönetimi, “Kimse yeni tesislerden vazgeçtiğimizi ya da geçiştirdiğimizi düşünmesin. Ancak yapılacak her proje için en az 2 yıl uygulama süreci olacak. Bu süreçte futbolcularımızın kötü şartlarda kaldığı bir tesisi uygun görmedik” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni Milasspor Şehit Metin Özcan Tesislerinde dün saat 11.00’de düzenlenen basın toplantısına Yeni Milasspor Başkanı Cenker Çetin, Yeni Milasspor Kulübü yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Başkan Çetin, bu güne kadar aldığımız tüm kararları 15 kişilik yönetimle danışarak aldık. Bundan sonrada böyle devam edecek. Tesislerimiz oldukça kötü durumdaydı. Buna da gönlümüz el vermedi. Futbolcu kardeşlerimizin sezonda rahat ve sağlıklı bir ortamda kalmalarını sağlamak adına hiçbir ekonomik kaynağımıza dokunmadan, tamamen Milaslı esnaflarımızın desteği ile bu yenileme çalışmalarını başlattık. Kimse esnafımız kulübe sahip çıkmıyor demesin. Milas esnafı güvendiği ve inandığı takdirde elindeki imkânlara göre sürekli bizlerin yanında.

Biz bu çalışmayı yaparken, şimdi yeni tesis projesinden vaz mı geçildi? diye soran olacak. Biz hiçbir şekilde bu çalışmamızdan vazgeçmedik. Kaymakamımız ile yaptığımız görüşmede bize yeni fikirler verdi. Ama mevcut proje ile ilgili bu hafta bir toplantımız olacak. O olmadığı takdirde yönetimimizin b planı hatta c planları var bunları yapacağız.

Reklam
Reklam

Kurumsal yapılanma adına geçtiğimiz haftadan buyana çalışıyoruz. Biz sadece bugünü değil 3 yılı planlıyor, hatta 3 yıl sonrasının hedefleri ile çalışıyoruz. Kurumsal İktisadi Teşekkül olabilmek adına çalışmalarımıza başladık. Maliye kayıtlarımız var ama hep usulsüzlük cezalarından oluşan borçları mevcut şimdi biz Temmuz ayında uygulanacak yeni yasadan faydalanarak yapılanmamızı yaparak kulübümüzün hesaplarını bankalarla takip etmek istiyor, gelir ve giderlerimizi resmen işletmek istiyoruz” dedi.

Başkan Çetin, alt yapıyı da dikkate alacak ve alt yapı hocaları ile uyum içinde çalışacak 3 yıl sonra takımın altyapısıyla güçlendirilmiş bir Yeni Milasspor için teknik direktörü yapacakları toplantı ile belirleyeceklerini de belirterek, “Biz çalışmalarımızı yapacağız diyerek değil, yaptık diyerek duyurmak istiyoruz” diyerek hafta sonu ve akşam mesai saatleri sonrası gece 24.00’de kadar yapımını sürdürdükleri tesis binasını gezdirerek basın toplantısını basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirerek tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: