Yeni Muhtarlıklara Adım Adım

Çorlu’da Alipaşa Mahallesi sınırları içinde kalan yeni Zafer Mahallesi ve Alipaşa Mahallesi muhtarlık binalarında sona...

Çorlu’da Alipaşa Mahallesi sınırları içinde kalan yeni Zafer Mahallesi ve Alipaşa Mahallesi muhtarlık binalarında sona yaklaşıldı. Temeli yapılan, çatısı konulan yeni muhtarlık binalarında şimdide demir kolonlarının boyaması yapılıyor.

Çorlu’da diğer mahalle muhtarları gibi kısa bir süre sonra yeni muhtarlıklarına sahip olacak olan Zafer Mahallesi ve Alipaşa Mahallesi muhtarları bu kışı yeni muhtarlık binalarında geçirmesi planlanıyor.

Temeli yapılan, çatısı konulan yeni muhtarlık binalarında şu sıralar demir kolonların boyanması yapılıyor. Demir kolonların boyanması çalışmasından sonra binaların diğer çalışmaları yapılacak. Bu kış ayına yetiştirilmesi planlanan yeni muhtarlık binaları mahalle sakinlerine yeni yerlerinde hizmet verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: