“Yeni Müzemizi Eski Yerinde İstiyoruz” Kampanyası

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANSİAD) öncülüğünde bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları , kent merkezinde bulunan Antalya Arkeoloji Müzesi’nin, bulunduğu alanda çağdaş bir mimari yorumla yeniden yapımı için “Yeni Müzemizi Eski Yerinde İstiyoruz” kampanyası başlatıyorlar.Antalya Müzesi’nin EXPO alanına taşınma konusunun gündeme gelmesi vesilesiyle bir araya gelen STK’lar, müzenin mevcut yerinde kalması ve yanındaki Karayolları ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü arazisinin de müze alanına dahil edilmesi talebi konusunda fikir birliğine vardılar.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANSİAD) öncülüğünde bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları , kent merkezinde bulunan Antalya Arkeoloji Müzesi’nin, bulunduğu alanda çağdaş bir mimari yorumla yeniden yapımı için “Yeni Müzemizi Eski Yerinde İstiyoruz” kampanyası başlatıyorlar.
Antalya Müzesi’nin EXPO alanına taşınma konusunun gündeme gelmesi vesilesiyle bir araya gelen STK’lar, müzenin mevcut yerinde kalması ve yanındaki Karayolları ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü arazisinin de müze alanına dahil edilmesi talebi konusunda fikir birliğine vardılar. Bu talebi kent gündemine taşımak için de bir kampanya yürütme kararı alındı.
ATSO ve ANSİAD’ın davetiyle Kaleiçi’nde Suna

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz