Yeni nesil açık artırma iş modeli Türkiye’de

Avrupa ve Amerika’da son yılların en popüler yeni nesil açık artırma iş modeli, HOK (hizliolkazan.com) ile Türkiye’de.(reklam)

HizliOlKazan.com, kısaca HOK, üyelerine en ünlü markalara ait birbirinden kaliteli ürünleri piyasa fiyatlarının çok altında sunan yeni nesil online cap-canlı açık artırma sitesi olarak Temmuz 2009 tarihinden beri başarılı bir şekilde hizmet vermektedir.

İnternetteki diğer açık artırma sistemlerinden farklı olarak en cazip özelliği, bir ürüne %90-%95 oranında indirimle sahip olunabilmesidir.

Bu konseptteki diğer sitelerden “Hızlı Satın Al” özelliği ile bir adım öne geçen ve üyelerinin teklif verip kaybettikleri açık artırmalardaki teklif haklarını indirim olarak yansıtarak satın almalarını sağlamaktadır.

Reklam
Reklam

Detaylı bilgi almak için www.hizliolkazan.com adresini ziyaret edebilirsiniz...

Yeni Nesil Açıkattırma Siteniz Hizliolkazan.com Yayında

Avrupa ve Amerika'da son yılların en popüler yeni nesil açık artırma iş modeli, HOK (hizliolkazan.com) ile Türkiye'de. Avrupa ve Amerika'da son yılların en popüler yeni nesil açık artırma iş modeli, HOK (hizliolkazan.com) ile Türkiye'de.

HizliOlKazan.com, kısaca HOK, üyelerine en ünlü markalara ait birbirinden kaliteli ürünleri piyasa fiyatlarının çok altında sunan yeni nesil online cap-canlı açık artırma sitesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. İnternetteki diğer açık artırma sistemlerinden farklı olarak en cazip özelliği, bir ürüne %90-%95 oranında indirimle sahip olunabilmesidir.

HOK'ta Sistem Nasıl İşliyor?

Yeni nesil açık artırmaların yaşandığı HOK' ta açıkartırmalar farklı bir konseptle, herkesin kolayca adapte olacağı şekilde işlemektedir.

İnternetteki diğer açık artırma sistemlerinden ayrılan yönleri ise şu şekildedir:

1. Her bir açık artırma 0 TL'den açılmaktadır.
2. Açık artırmada belirlenen süreden geri saymaya başlar. Örneğin 10 saat veya X tarihinde 20:30 da bitecek şekilde yayına çıkar.
3. Her bir teklif verildiğinde ürünün fiyatı 0.01 TL ya da 0.10 TL artmaktadır.
4. Her bir teklif verildiğinde açık artırma süresi 8 sn veya 10 sn kadar bir değerde uzatılmaktadır.
5. Açık artırmalar şeffaf bir şekilde herkes tarafından anlık takip edilebilmekte ve açık artırma sonuçlandığında detaylı bir şekilde
verilen tüm teklifler kullanıcı adı, zaman, mikro zaman, ip adresi vb bilgilerle verilmektedir.
6. Açık artırmalar sonucunda, ortalama %90-95 arasında indirimli olarak ürünler kazanılmaktadır.
7. Herbir teklif 0.75 TL değerindedir.

Reklam
Reklam

Daha detaylı bilgi için www.hizliolkazan.com adresini ziyaret edebilirsiniz.