Yeni Nesilin Yabancı Olduğu 5 Muhteşem Yabancı Aile Dizisi

Nostalji kuşağında bu sefer eski yabancı aile dizileri var. Yayınlandığı zamanı hatırlarken "o kadar çok olmuş mu ya!" dedirtecek, gönlümüzün tahtındaki yabancı diziler.

1- Cosby Ailesi (The Cosby Show)

Sürekli bi mutluluk hakimdi Huxtable ailesine, ya onlar başka bir dünyadandı ya da bizde bir eksik vardı. Özensek de, sinir olsak da severdik kendilerini. 8 Sezon devam ettiğine göre, herkes sevmişti...

2- Alf

O zamanlar Türkiye'de ev hayvanı beslemek bile garip karşılanırdı da elalemin Amerikalıları uzaylı beslerdi! Az kıskanmadık, "bana ne ben de istiyorum" diye halıyı yumruklayarak ağlamadık.

İçimizde kalan ukte: Alf o kediyi yiyecekti! Sylvester, Tweety'yi, Coyote, Road Runner'ı, Alf de o kediyi yiyecekti ki mutlu son görelim, olmadı... Ondan bu kadar depresif bizim nesil.

Reklam
Reklam

3- Evli Ve Çocuklu (Married With Children)

Adını anınca dahi jingle'ı yankılanmaya başlardı kulaklarda demeye kalmadı duymaya başladım ben misal. Şimdikiler "evli mutlu çocuklu" diye dursun biz evli ve çocukluyla gayet mutluyuz.

4- Bizim Ev (Full House)

Jesse amca... Nidalarıyla salyalarımız aka aka izlerdik bunu da.

Şimdikiler ünlü ikizler olarak tanısa da Olsen'leri biz altlarına yaptıkları zamanı bilirdik, yaşlandık mı ne?

5- Kalabalık Ve Mutlu (7th Heaven)

Jessica Biel'ın sonradan olma hayranları bilmez ama biz biliriz. Hatta en iyi biz biliriz, sizden öğrenecek değiliz, Biel ablanın nasıl bi hatun olduğunu.

"Ahh ahh eskiden böyle miydi" demeyi sevenler için bonus: Shameless

"Utanmaz, arlanmaz püüüü!",

"Hiç edep de kalmamış ki bunlarda, tabi baba böyle olursa çocuklar da öyle olur.",

"Aile değerlerimizi bozmaya çalışıyorlar!"

Biz böyle başlayalım devamını siz getirin artık.