Yeni Öğretmenler İçin Uyum Semineri

Antalya’nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni göreve başlayan 49 öğretmene yönelik uyum seminerlerine devam...

Antalya’nın Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni göreve başlayan 49 öğretmene yönelik uyum seminerlerine devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezinde devam eden seminerde, öğretmenlere halk eğitiminin hizmetleri ve açılacak olan yeni kurslar hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Harun Topay tarafından bilgiler verildi.

Halk Eğitim Merkezindeki seminerin ardından 49 yeni öğretmen, 2012-2013 eğitim öğretim yılında açılan Yaşar Yalçın İlköğretim Okulu’nu gezdiler. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve Şube Müdürü Hasan Karatopak ile birlikte ilçeyi de gezen öğretmenler, eğitim dönemi öncesinde Korkuteli’ni tanıma fırsatı buldular.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, “Bu yıl Korkuteli’ne çeşitli branşlarda 49 öğretmen atandı. Öğretmenlerimizin ilçeye atanmasıyla uyum semineri almaya başladılar. Öğretmenlik sabır ve sevgi isteyen bir meslektir. Milli Eğitim Temel Kanununda Milli Eğitimin genel amacında özetle iyi insan, iyi yurttaş ve iyi bir meslek sahibi yetiştirmemiz gerektiğini ve bu üç vasfın her bir insanımızda olması gerektiği anlatılmaktadır. Bu vasıfları öğrencilerimize kazandırma gayreti içinde olalım” dedi.

Hafta sonuna kadar devam edilecek olan seminerin ardından, yeni atanan öğretmenlerin, yeni görev yerlerinde eğitime başlayacakları belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz