Yeni OSB için yer tespit toplantısı yapıldı

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da yeni kurulacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için yer tespit toplantısı yapıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da yeni kurulacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için yer tespit toplantısı yapıldı.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Celalettin Güvenç başkanlığından gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Milli Emlak Müdürü Ali Buzgan, Defterdar İsmail Çelik, DEDAŞ İl Müdürü Aziz Gündüz, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu ile ilgili daire amirler katıldı.

Vali Güvenç toplantıda yaptığı konuşmada, yeni teşvik paketinin açıklanmasının ardından işadamlarının Şanlıurfa'ya ilgisinin her geçen gün artmasını beklediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 6. bölgenin teşvik paketinde yatırımcılar için cazip imkanlar bulunduğunu aktaran Güvenç, yeni teşvik paketinin yatırımcılara önemli avantajlar sunduğunu kaydetti.

Konuşmanın ardından yeni yapılacak organize sanayi bölgesinin yeriyle ilgili tespitler ele alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz