Yeni Osmaniye köyünde Kafkas Şenliği düzenlendi

Saruhanlı ilçesine bağlı Yeni Osmaniye köyünde "Bahar Pikniği ve Kafkas Şenliği" düzenlendi.

Saruhanlı ilçesine bağlı Yeni Osmaniye köyünde "Bahar Pikniği ve Kafkas Şenliği" düzenlendi.

Mesire alanında düzenlenen etkinliğe Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu da katıldı.

Manisa Valisi Daşöz, bayramların, festivallerin ve hıdrellezlerin insanları bir araya getiren, gönülleri buluşturan güzel günler olduğunu kaydetti.

Kültürel farklılıkların zenginlik olduğunu ifade eden Daşöz, "Dillerimiz, görüntülerimiz nasıl olursa olsun biz biliyoruz ki ve inanıyoruz ki hepimizin ortak bir dili var. O da sevginin dili, kardeşliğin, dostluğun dili. Bu dil oldukça bizler güçlü bir millet olarak, devlet olarak sonsuza kadar kardeşlik içinde yaşarız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daşöz daha sonra Saruhanlı Kaymakamlığı tarafından "örnek köy" seçilen Yeni Osmaniye köyünün muhtarı Hasan Hırçıner'e belgesini verdi.

Programdaki konuşmaların ardından Kafkas oyunları ve gösterileri sergilendi. Vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: