Yeni Otogardaki İşyerleri Kiraya Verilecek

Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı ilçesinde belediye tarafından yapılan Yeni Otogar’daki işyerlerinin açık artırma ile kiraya verileceği...

Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı ilçesinde belediye tarafından yapılan Yeni Otogar’daki işyerlerinin açık artırma ile kiraya verileceği bildirildi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı İsmail Elibol, Ocak ayında hizmete girmesi planlanan yeni otogarda işyeri kiralayan seyahat firmalarına şehir merkezinde irtibat bürosu açma ve şehir içine yolcu servisi yapma zorunluluğu getirileceğini söyledi. Başlan Elibol, “600 metre karesi kapalı alan olmak üzere toplam 2 bin 888 metrekarelik alanı olan yeni otogardaki işyerlerinin ihalesi 30 Kasım 2012 tarihinde yapılacak. Bilet gişeleri, market, taksi durağı, çay ocağı, dolmuş durağı, kafeterya, berber dükkanları ile bay-bayan tuvaletlerinin ihalesine katılmak isteyenler detaylı bilgiyi Sandıklı Belediyesi Gelir Şefliğinden öğrenebilecek. İlçedeki mevcut otogar maalesef yıllardır kanayan bir yara haline dönüşmüştü. Yüzlerce vatandaştan şikayet alıyorduk. Bu sorunu çözebilmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni bir otogar yapma kararı aldık. Modern bir şehir planlamasına göre otogarların kavşak noktalarında olması gerekiyor. Bu yüzden anayol üzerindeki Yeni Sanayi Sitesi Kavşağı'nda belediye olarak satın aldığımız araziye ilçemize yakışır bir otogar yaptık" dedi.

Reklam
Reklam

Yeni otogarın ilçenin ihtiyacını uzun süre karşılayacak kapasiteye ve teknik şartlara sahip olduğunu belirten Başkan Elibol, vatandaşların daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: