Yeni poliklinikleri hizmete giren Yerköy Devlet Hastanesi gelişimini sürdürüyor

Yozgat Yerköy Devlet Hastanesi, fiziki ve genel durumunun yanı sıra yeni polikliniklerinde hizmete girmesiyle sağlık...

Yozgat Yerköy Devlet Hastanesi, fiziki ve genel durumunun yanı sıra yeni polikliniklerinde hizmete girmesiyle sağlık alanındaki gelişimini sürdürüyor.
Poliklinik servislerinin yeni hizmet binasında hastalara hizmet vermeye başlamasının yanı sıra hastanenin gelecek aylarda hizmete girmesi planlanan yeni Acil Servis üniteleri önemli aşamalar kaydetti.
Yerköy Devlet Hastane'nin alt yapısını değiştirerek büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Başhekim Sait Usul, birçok ilke imza attıklarını ifade etti.
Kısa bir süre içerisinde hastanenin çevre düzenlemesi ile daha güzel ve görünüme kavuşacağını söyleyen Usul, "Hastanemizde çevre düzenlemesi işlemleri yanı sıra eski binası içerinde bulunan acil servis ünitesinin, ilçe halkının hizmetine açılan ve poliklinik servisleri ile vatandaşların beğenisi kazanan yeni hizmet binamızda, daha sağlıklı koşullarda kaliteli hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz