Yeni Sezon Haşemalarda Öncelik Sağlık, Sağlamlık Ve Estetik

Muhafazakar kesimin deniz ve havuzdan yararlanabilmesi fikrinden yola çıkarak 24 yıldır bu alanda hizmet veren...

Muhafazakar kesimin deniz ve havuzdan yararlanabilmesi fikrinden yola çıkarak 24 yıldır bu alanda hizmet veren Haşema firması, yeni sezon ürünlerinde de sağlık ve estetiği bir araya getirdi.

Türkiye’de alternatif mayo anlayışının öncüsü olan Haşema, 2013 Koleksiyonu ile yaz sezonuna yine iddialı girdi. Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören Elegant isimli üründe kullanılan su tutmazlık (Acqua Zero) ve hafiflik, DuPont Lycra özelliklerine 2013 Koleksiyonu’nda yer veren firma, bu yıl Nur ve Gülşah adlı modellerle ilgi çekiyor. Haşema’nın bu seneki tam tesettür dokuma modellerinde bayanların daha rahat edeceği dikişsiz çamaşırlar tercih edilirken, kullanılan nano teknoloji ile vücut ısısı korunduğu gibi bakteri üremesinin de önüne geçiliyor. Alternatif mayo, bay-bayan heşofman, trençkot, salaş gibi ürünlerde kullanılan özel işlem görmüş tela sayesinde vücut elektriği atılıyor, radyasyon engelleniyor.

Reklam
Reklam

Haşema’nın erkek şortlarında çabuk kuruma özelliği bulunan kumaşların yanında, file slip astar da kullanıldı. Şortların göbek ve dizkapağını kapatacak ölçülerde olmasına dikkat edilirken, rahat kullanım için belde lastik kullanıldı. Yeni koleksiyonda direkt güneş teması istemeyen hassas ciltler için 2013 sezonunda denizde de rahatlıkla giyilebilecek, su iticiliği olan, çabuk kuruyan ve güneşte solmayan t-shirtlere de yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: