Yeni sistem, yeni görev...

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de bu akşam sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor'u yenerek, galibiyet serisine başlamak istiyor.

Ligin ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilen, ancak çabuk toparlanan ve Gaziantepspor ile Sivasspor'u mağlup eden sarı-lacivertli takım, ligin son maçında ise Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile 1-1 berabere kaldı. Son maçta 2 puan yitiren Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u yenerek, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

CARLOS'A YENİ GÖREV
Öte yandan Fenerbahçe'de teknik direktör Zico'nun bu karşılaşmada Roberto Carlos'u sol bekten, sol açığa çekmesi bekleniyor. Hafta içerisinde yapılan idmanlarda Zico, 3-5-2 sistemini denerken, bu sistemi maçlarda uygulayabileceğini belirtmiş, yıldız futbolcu Roberto Carlos ta, "Çaykur Rizespor maçında beni alışık olmadığınız bir mevkiide yani orta sahanın solunda görebilirsiniz" demişti.

Reklam
Reklam

Sarı lacivertlilerde kaleci Serdar, Deniz ve Tümer'in sakatlıkları bulunurken, Appiah ise sakatlıktan yeni çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Lugano, Yasin (Edu), Ali Bilgin, Roberto Carlos, Selçuk (Kemal), Aurelio, Alex, Deivid, Kezman
ÇAYKUR RİZESPOR: Gonzalez, Kürşat, İgor Gal, Gökhan, Ergün, Emrah, Emre, Fahri, Victoria, Anderson, Zafer,

Stat: Şükrü Saracoğlu
Yayın: Lig Tv
Hakem: Bünyamin Gezer
Saat: 21.00