Yeni Teşvik Mevzuatı Cidde’de Sunuldu

Cidde Ticaret Ataşeliği ‘Yeni Teşvik Mevzuatı’ sunumunu Cidde Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.Ekonomi yönetiminin ortaya...

Cidde Ticaret Ataşeliği ‘Yeni Teşvik Mevzuatı’ sunumunu Cidde Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Ekonomi yönetiminin ortaya koyduğu teşvik modelinin detaylarının anlatıldığı toplantıyı 50'nin üzerinde firma temsilcisi izledi.

Suudi Arabistan'ın önde gelen şirketlerinden SEDCO Holding ve Al Nafea Holding, Habib Investment Company, Reaya Holding ve EL Khereiji yöneticilerinin de iştirak ettiği toplantıda ilgi odağı gayrimenkul ve turizm sektörleri oldu.

Yeni Teşvik Mevzuatı sunumu toplantısına Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama Genel Müdürlüğü'nden Daire Başkanı Harun Gazali Ceren, Dış Ticaret Uzmanı Hasan Aslan Akpınar, Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Volkan Türkmen ile Cidde Başkonsolosluğu'ndan Ticaret Ataşesi Cavit Özdem, Ticaret Ataşesi Erbülent Kurşun, Basın Ataşesi Bahattin Akyön ve Yatırım Promosyon ve Destek Ajansı Suudi Arabistan ülke sorumlusu Dr. Mustafa Göksu katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz