Yeni Teşvik Sistemi -Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak: "Ustalık dönemine yakışır bir teşvik sistemi olmuş" -"Bu teşvik sistemi ile Doğu ve Güneydoğu AnadoluBölgesi'nin büyük bir değişime uğrayacağına inanıyorum"

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni teşvik sistemini çok olumlu bulduklarını belirterek, "Ustalık

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni teşvik sistemini çok olumlu bulduklarını belirterek, "Ustalık dönemine yakışır bir teşvik sistemi olmuş" dedi.

Boydak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni teşvik sisteminin iyi hazırlanılarak çıkartıldığını, bölgelerin derecelendirilmesinin de öncekilere göre daha özenle yapılmış olmasına sevindiklerini söyledi.

Bu teşvik sitemi sayesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tarihi bir sıçrama fırsatı yakalayacağını belirten Boydak, "Ustalık dönemine yakışır bir teşvik sistemi olmuş. Bu teşvik sistemi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin büyük bir değişime uğrayacağına inanıyorum. Bu bölgelerimiz tarihi bir sıçrama fırsatı elde edecekler. Bölgeler ve iller arasındaki derecelendirme öncekilere göre daha titizlikle yapılmış. Emeği geçenleri kutluyoruz. Yeni teşvik sisteminde ufak tefek bazı noksanlıklar olabilir. Onların da önümüzdeki günlerde izole edileceğine inanıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: