Yeni trafo çalışmaları tamamlandı

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü tarafından arızaların minimuma indirilmesi amacıyla 2 yeni trafo kuruldu.İlk trafo,...

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü tarafından arızaların minimuma indirilmesi amacıyla 2 yeni trafo kuruldu.
İlk trafo, Çömçe kavşağından Farabim Hastanesi'ne kadar olan bölgede yapıldı. İkinci trafo ise 2000 İş Merkezi yanında bulunan ve Gülistan Caddesi esnafını da etkileyen bölgede kuruldu. Böylece ticarethanelerin büyük bir bölümünün enerji sıkıntısı giderilmiş oldu. Ayrıca eski Bankalar Caddesi'nde bulunan Ulu Camii önünde yeni kurulacak trafonun da kısa sürede tamamlanması bekleniyor.
Çalışmaları yerinde denetleyen Dicle EDAŞ Batman İl Müdür Vekili Abdullah Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Büyümeye ve aşırı yüklenmeye bağlı olarak enerji ihtiyacını karşılamak ve kesintileri asgariye indirgemek amacıyla yeni trafolar kurarak esnafın ve diğer abonelerimizin sağlıklı ve kesintisiz enerji alabilmeleri sağlanmıştır.” dedi. Kaya, çalışmaların hızla devam edeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz