Yeni transferlerle sözleşme imzalayan Gaziantepspor’un UEFA’da hedefi büyük

Gazianteppor yeni transferleri Bekir Ozan Has, Yasin Pehlivan, Taşkın Çalış ve Çetin Güngör ile sözleşme...

Gazianteppor yeni transferleri Bekir Ozan Has, Yasin Pehlivan, Taşkın Çalış ve Çetin Güngör ile sözleşme imzaladı. Takımda yer alan Ivan De Souza, Dany Nounkeu, Serdar Kurtuluş, Mahmut Bezgin, Karcemarskas, Şenol Can ve Elyasa Süme’nin de sözleşmeleri uzatıldı.
Celal Doğan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Gaziantepspor Asbaşkanı Mehmet Kızıl, “Başarımızda büyük payları olan futbolcularımızdan bazılarıyla tekrar bir yıllık daha sözleşmeleri olmalarına rağmen, kimisini 3, kimisini 4 yıllığına renklerimize bağladık.'' diyerek şu ifadeleri kullandı:
''Aramıza yeni katılan ve Gaziantepspor’un başarısı için koşturacak futbolcu arkadaşlarımız da önemli takımlardan geldiler. Yasin Pehlivan Rapid Wien’den, takımıza katıldı. 2016’ya kadar kendisi ile anlaşma imzaladık. İnşallah Gaziantepspor’a katkı sağlar ve başarılı olur. Taşkın Çalış da Almanya’dan yine Gaziantepspor’un başarısı için transfer edildi. Bekir Ozan kardeşimiz ise Bursa’da başarılı bir sezon geçirdi. Son derece bilinen bir oyuncu. O da bu sezon Gaziantepspor’u seçti. Gaziantepspor’un başarısı için ter dökecek. En son dün de Galatasaray alt yapısında bulunan, geçen sene Şanlıurfaspor’da kiralık oynayan Çetin Güngör kardeşimizi takımımıza kazandırdık.''

Reklam
Reklam

HEDEFİMİZ UEFA’DA GRUPLARA KALMAK
Takımın bu sene Avrupa’ya gittiğini de hatırlatan Kızıl, “Ben söz vermek istiyorum ama futbolcuların daha çok söz vermesi lazım. Hedefimiz Avrupa’da gruplara kalmak. Tabi engelleri tek tek aşmamız lazım. 3 tane ön eleme maçı oynayacağız. Futbolda her şey vardır. Küçük takım büyük takım olayına ben inanmıyorum. O yüzden her maça ciddi hazırlanmamız lazım.” diye konuştu.

VERGİLERDEN DOLAYI GÜNÜ GEÇMİŞ BORCUMUZ YOK
Süper Lig’de vergi borcu olan kulüpler arasında Gaziantepspor’un da adının geçtiğini ve basında bunu üzülerek okuduğunu kaydeden Kızıl, şöyle konuştu:
“Bizim şuana kadar sigortadan, vergilerden dolayı günü geçmiş herhangi bir borcumuz yoktur. Zamanında ödendiği için de bize verilmiş bir plaket de vardır. Tabi ki geçmiş dönemlerdeki borçlandırmalardan kaynaklanan bir taksitlendirme söz konusu olmuştur. Bu hakkı bütün şirketler olduğu gibi kulüpler de kullanmıştır. Taksitlendirmiştir. O taksitler de gününde ödenmektedir. Herhangi bir sıkıntı doğuracak gecikme söz konusu olmamıştır.”

Reklam
Reklam

CENK’İN BİZE BORCU BİTTİKTEN SONRA TABİ Kİ KENDİSİNE YOL AÇARIZ
Cenk Tosun ile ilgili basında yer alan transfer haberleriyle ilgili de bir açıklamada bulunan Kızıl, “Cenk’i herkes her takımda görmek ister. Bizim şuan sağımızda, solumuzda bulunan bütün oyuncularımızın ismi geçti. Gaziantepspor’un bütün oyuncularını herkes kendi takımına yakıştırdı ve basında çıktı. Ben hiçbirini ayırt etmiyorum.'' diyerek şu ifadeleri kullandı:
''Cenk kardeşimiz tabi ki geçen sene kısa zamanda 6 ay gibi kısa bir dönemde takıma uyum sağlayıp, A milli takım seviyesine çıkan bir oyuncumuz. Herkes takımında görmek ister. Fakat Cenk’in Gaziantepspor için daha verecekleri var. Borcu bittikten sonra tabi ki kendisine yol açarız ama en azından bu sezon değil.”

BEKİR OZAN HAS: ŞAMPİYONLUĞU YAKALAYACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Gaziantepspor’un Bursaspor’dan transfer ettiği Bekir Ozan Has da transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “İnşallah geçen seneki 4’ncülüğüm üzerine artık ben Gaziantepspor’un şampiyon olabileceğine inanıyorum. Çünkü geçen sezon dışarıdan takip ettim. Ben bu şampiyonluğu Bursa’da yaşadım ve buraya geldiğimde bu şampiyonluğu burada da yakalayacağımıza inandım. İnşallah takım halinde geçen seneki 4’ncülüğün üzerine şampiyonluğu ekleriz ve hep birlikte Gaziantepspor’u güzel günlere taşırız.” diye konuştu.
Yasin Pehlivan ise Gaziantepspor’un büyük bir camia olduğunu belirterek, bu sene büyük hedeflerinin bulunduğunu kaydetti. Yeni transferlerden Çetin Güngör, bir büyük kulüpten bir başka büyük kulübe transfer olduğunu belirtirken, Taşkın Çalış da Gaziantepspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz