Yeni trend! Yüz yogası

Yüz biçimi belli bir yaştan sonra değişmeye başlar. Yılların verdiği birikim ile yüz kasları zayıflar ve incelir. 

Yüz biçimi belli bir yaştan sonra değişmeye başlar. Yılların verdiği birikim ile yüz kasları zayıflar ve incelir. Bu durumun önüne geçebilmek için bazı hareketler geliştirilmiştir.

Yüz yogası

Eller yüzden yukarıya doğru hareket ettirilmek sureti ile kaldırılır. Bir masaj gibi düşünürsek; elleri her iki yanağa koyarak yukarı doğru kaldırma hareketini uygulayabilirsiniz. Ellerinize sürdüğünüz nemlendirici bir krem yardımı ile yüzünüze yukarı doğru masaj yapmalısınız.

Alın yogası

Alın kırışıklıkları için yapılan masaj daha farklıdır. Her iki elin orta parmağını kullanarak alnınıza yukarı doğru masaj yapmalısınız. Böylece kırışıklığın neden olduğu kötü görüntü zaman içinde kaybolmaya başlar.

Reklam
Reklam

Göz çevresi için yoga

Her iki elin işaret ve başparmağı ile gözlerinizi mümkün olduğunca açmaya çalışın. Bu hareketi yaparken 5 saniye bekleyin ve bırakın. Bu şekilde üç tur devam edin. Bu hareket ile birlikte çizgiler açılır.

Dudak Yogası

Dudakların kalınlaşması için kalem hareketini yapabilirsiniz. Dudağınızın arasına bir kalem alarak, çevirmeye çalışmalısınız. Bu hareket ile dudaklarınız zaman içinde kalınlaşacaktır.

Yanak sarkması için yoga

Balon şişirerek yanak kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Yanaklardaki sarkmaya çok iyi gelen bu hareket ile birlikte yüzünüzde bir toparlama göreceksiniz.

Yüz yogası hareketlerini her gün kendinizi zorlamadan uygulayabilirsiniz. Her hareketi günde 3 kere yaparsanız zaman içinde olan değişiklik sizi de şaşırtacaktır.