Yeni Trendler Kongresi, Sapanca’da yapılacak

Sakarya’da ‘Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler’ konferansı gerçekleşecek.Sakarya Uygulamalı Birimler Üniversitesi, Çin-Zhejiang YueXiu Yabancı Diller Üniversitesi Ağırlama Yönetimi Enstitüsü (YIHA) ve Tayland- Siam Üniversitesi ortaklığında, bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan ‘Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler’ (INGANT 2018) kongresi SAÜ Sapanca Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda, 1 - 3 Kasım 2018 tarihleri arasında saat 09.00’da gerçekleşecek.

Sakarya’da ‘Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler’ konferansı gerçekleşecek.
Sakarya Uygulamalı Birimler Üniversitesi, Çin-Zhejiang YueXiu Yabancı Diller Üniversitesi Ağırlama Yönetimi Enstitüsü (YIHA) ve Tayland- Siam Üniversitesi ortaklığında, bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan ‘Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler’ (INGANT 2018) kongresi SAÜ Sapanca Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda, 1 - 3 Kasım 2018 tarihleri arasında saat 09.00’da gerçekleşecek. Kongre de turizm eksenindeki yenilik, gelişim ve değişimlerin tartışılması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz