Yeni Türk Ticaret Kanunu

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Ertuğrul Yüksel, yeni Türk Ticaret Kanunu’nun(TTK)...

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Ertuğrul Yüksel, yeni Türk Ticaret Kanunu’nun(TTK) belirlenen 1 Temmuz tarihinde hayata geçeceğine emin olmadığını söyledi.

Aybastı ve Korgan ilçesinde bulunan meslek mensuplarını ziyaret etti. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin uzun süredir yeni TTK’ya hazırlandığını belirten Yüksel, “Meslek mensuplarımız Yeni TTK’nın uygulanacağı 1 Temmuz 2012 ve sonrasına hazır ancak piyasa buna hazır mı bundan emin değilim. Bu elbise piyasada yer alan bazı şirketlere olmayacak, belki dar, belki bol gelecek ama şuan benim gördüğüm yeni TTK’nın ilgilendirdiği kesimlerden sadece Mali Müşavirler üzerine düşeni yapmış ve dersine çalışmış görünüyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz