Yeni yetenek avında

Milli Eğitim ve Atletizm İl Koordinatörü Ertuğrul Sarı, il genelinde yeni yetenekler için kolları sıvadıklarını söyledi.

Milli Eğitim ve Atletizm İl Koordinatörü Ertuğrul Sarı, il genelinde yeni yetenekler için kolları sıvadıklarını söyledi.

İl geneli ve ilçeleri, karış karış gezerek, yaklaşık 100 kişilik bir isim listesi oluşturan deneyimli spor adamı; minikler, yıldız, gençler ve büyükler kategorisinde yeni isimleri atletizme kazandırmaya hazırlanıyor.

Eylül ayından itibaren seçmelerin hızlandırılacağını ifade eden Sarı, "Amacımız yetenekli sporcuların atletizm sporuna kazandırılarak, başta ilimiz olmak üzere ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamaktır." diye konuştu

Reklam
Reklam

Öte yandan 21 Ağustos'ta Antalya'da düzenlenecek olan Milli takım seçmeleri çalışmalarının da hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Sarı, seçmelerde iyi bir derece elde edeceklerini de inandığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz