Yeni yıl kabinleri Kocaelililer için hazır

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 41 Burda AVM, yeni yılda da ziyaretçilerine sürprizler hazırladı.Açıldığı günden itibaren Kocaeli’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren 41 Burda AVM, ziyaretçilerini birbirinden renkli hediyeler ve etkinliklerle yeni yılın heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyor.

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 41 Burda AVM, yeni yılda da ziyaretçilerine sürprizler hazırladı.

Açıldığı günden itibaren Kocaeli’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren 41 Burda AVM, ziyaretçilerini birbirinden renkli hediyeler ve etkinliklerle yeni yılın heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyor. Etkinlikler kapsamında 29 -31 Aralık tarihlerinde aynı gün içinde tek seferde 150 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapan ziyaretçiler, özel hazırlanmış hediye kabininde uçuşan kuponlardan birini çekerek anında yılbaşı hediyesi kazanma şansı yakalayacak. Bu kampanya kapsamında alışveriş yapan ziyaretçiler, fatura ve fiş bilgileriyle danışma noktasında gerçekleştirecekleri 41 Burda üyelik işleminin ardından, kampanyaya katılmaya hak kazanacaklar.

Reklam
Reklam

41 Burda AVM, 29 -31 Aralık tarihlerinde ücretsiz gerçekleştirilecek Masal Bavulu Çocuk Tiyatrosu, İp Bebek Yapım Atölyesi, Tezcan’ın Düşleri Çocuk Tiyatrosu, Kukla Yapım Atölyesi, Yeni Yıl Hediyeleri Atölyesi, Sermet Erkin ile İllüzyon Gösterisi ve Fotoğraf Çekimi, Sosis Balon ve Yüz Boyama etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle Kocaelililerin ilgi odağı olan alışveriş merkezi, yılbaşında da kampanya ve sürprizlerle ziyaretçilerini bekliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz