Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Çorum Valisi Sabri Başköy Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayımladı

Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getirmektedir. 2014 yılında, ilimiz ve ülkemizde barış ve mutluluğun hâkim olması ve devam etmesi en büyük temennimizdir. Huzurlu bir yıl geçirmek ve huzurlu bir gelecek oluşturmak adına tüm hemşerilerimizin birlik ve beraberliklerini koruyacaklarına olan inancım tamdır.

Ümit ederim ki 2014 yılı, Türkiye'nin kalkınarak güçlenmesini sürdüreceği, milletimizin yeni başarılar kazanacağı, sevinç ve mutluluklar yaşayacağı bir yıl olacaktır.

Reklam
Reklam

Bizler kentimizin kalkınması için 'ortak sinerji' ve 'ortak akıl'ı rehber kılarak yeni yılda daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun şuuru içerisindeyiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile özel sektörümüze bu konuda ciddi sorumluluklar düşmektedir.

Bu duygularla, 2014 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğimle, Çorumlu hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 30.12.2013

Sabri BAŞKÖY

Çorum Valisi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: