Yeni Yıl Mesajları

Vali Erdal Ata, Gaziantep'i ekonomik alanda olduğu kadar eğitim, kültür, sanat ve turizm alanında da daha güzel yarınlara taşımak ve

Vali Erdal Ata, Gaziantep'i ekonomik alanda olduğu kadar eğitim, kültür, sanat ve turizm alanında da daha güzel yarınlara taşımak ve kalkınma yarışında en ön sıralarda bulunması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Ata, yeni yıl dolasıyla yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde sunulabilmesi için, tüm kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum örgütleri ile her zaman olduğu gibi yakın işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Gaziantep'in karşılaştığı sorunların yine Gaziantepliler ortak çabasıyla çözüleceğini aktaran Ata, şunları kaydetti:

"Geçmişin değerlendirmesini yaparak, yeni girişimler ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, geleceğe ilişkin hedeflere ulaşabilmek için ümit etmekle yetinmeyip, daha çok gayret göstermek ve çalışmak gerekmektedir.

Gaziantep, yaşadığı kenti sahiplenme konusunda Anadolu'ya örnek olmuştur. Hedefimiz bölgenin en büyük ve en gelişmiş, ülkenin önde gelen şehri olan Gaziantep'i, ekonomik alanda olduğu kadar eğitim, kültür, sanat ve turizm alanında da daha güzel yarınlara taşımak ve kalkınma yarışında en ön sıralarda bulunması için çaba sarf ediyoruz. Dolayısıyla, Valiliğimizce kamu hizmetlerinin halkımıza en iyi ve en verimli biçimde ulaştırılması için bugüne kadar sürdürülen çalışmalar, bundan sonra da aynı azim ve şevkle devam edecektir."

Vali Ata, açıklamasında, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmeleri için gerekli güvenlik, trafik ve sağlık yardımı önlemlerinin alındığını belirtti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: