Yeni Yıla Doğru

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, yeni yılın Türk milletine ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni etti.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, yeni yılın Türk milletine ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni etti. Yılmaz, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, acı ve tatlı hatıralarıyla 2013 yılını geride bırakmak üzere olduklarını, umutları canlı tutularak yeni bir yıla girileceğini belirtti. Bu yılın muhasebesini yaparken 2014 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanın, enerjinin ve potansiyelin verimli şekilde kullanılması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti: "Türkiye'nin gelişimine paralel olarak Burdur'umuzda da gelişim adına önemli adımlar atılmaktadır. Yeni organize sanayi bölgesinin ekonomiye kazandırılması ve istihdamın ivme kazanması, Burdur'un turizmden hak ettiği payı alması, hayvancılığın ve süt üretiminin gelişim sürecini hızla devam ettirmesi, yatırımların vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak şekilde hayata geçirilmeye devam etmesi, birlikte bir şeyler yapabilme ruhunun güçlenmesi adına yeni yılda da tüm gücümüzle çalışmaya devem edeceğiz." Yılmaz, yeni bir yıla girerken, dünyada barışın ve istikrarın önündeki engellerin kaldırılmasını umut ettiğini bildirdi. Toplumsal hayatta daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını dileyen Yılmaz, "Yeni yılda büyüyen ve gelişen bir Türkiye ve Burdur dileğiyle, tüm Burdurlu hemşehrilerime sevgiler ve saygılar sunuyorum. Yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: