Yeni Yılın Ilk Bebeğine Vali Başköy'den Altın-Çorum'da Saat 00.05'te Dünyaya Gelen VeAyşe Reyhan Adı Verilen Bebeğe, ValiSabri Başköy Tarafından Altın Takıldı

ÇORUM (A.A) - Çorum'da yeni yılın ilk 5'inci dakikasında dünyaya gelen ve Ayşe Reyhan adı verilen bebeğe, Vali Sabri Başköy

ÇORUM (A.A) - Çorum'da yeni yılın ilk 5'inci dakikasında dünyaya gelen ve Ayşe Reyhan adı verilen bebeğe, Vali Sabri Başköy tarafından altın takıldı.

Vali Sabri Başköy, beraberinde eşi Fatma Başköy ve İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'la yeni yılın son saatlerinde sırasıyla Bahçelievler Polis Merkezi, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret ettiği kurumlarda çalışanların yeni yıllarını kutlayarak baklava ikram eden Vali Başköy, 2013'ün sağlık, huzur ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Yeni yıla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde giren Vali Başköy ve beraberindekiler, doğum servisini ziyaret ederek, Mahmut-Neşe Öztemiz çiftinin saat 00.05'te dünyaya gelen üçüncü bebeğine altın taktı.

Öztemiz çiftinin yanı sıra doğumu gerçekleştiren doktor ve personeli de tebrik eden Vali Başköy, eşi Fatma Başköy'le beraber "Ayşe Reyhan" adı verilen bebeği kucağına alarak bir süre sevdi.

Kamu Hastaneleri Birliği Çorum Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, hastane yöneticileri ve beraberindekilerle Nöroloji Servisi'nde tedavi gören Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bilgin ile Acil Servis'teki hastaları da ziyaret eden Vali Başköy, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Vali Başköy, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılın Çorum'a ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyerek, "İnşallah 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılı da Çorum için başarılı geçer. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. Yeni yılın herkese huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: