Yeni Yönetimden Genç'e Ziyaret

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Canik Belediyespor'un yeni yönetimi Canik Belediye Başkanı...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Canik Belediyespor'un yeni yönetimi Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Geçen günlerde yapılan olağan genel kurulda yeni yönetimini seçen Canik Belediyespor Kulübü, çalışmalarına hız kesmeden başladı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde 1. Lig'de mücadele eden bayan basketbol takımının antrenörlüğüne Ekin Baş'la anlaşarak ilk icraatını gerçekleştiren yeni yönetim, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Ercan Bayrak ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette çalışmalar hakkında Başkan Genç'e bilgi veren Bayrak, "Yeni yönetim kurulumuzla Canik Belediyespor'un başarısı için ter dökeceğiz. Bayan Basketbol takımımız için birçok oyuncu ile görüşme halindeyiz. Takım antrenörü olarak Ekin Baş'la anlaştık. 1. Lig'de iddialı bir takım olmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Diğer spor branşları için de ciddi çalışmalarımız var. Kulübe ve takıma vermiş olduğunuz desteklerden ötürü şahsınıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç de, yeni yönetime başarı diledi. Canik'in sporda marka olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Zengin alt yapımızla Türk sporuna şimdiye kadar yüzlerce sporcu kazandırdık. Basketbol, voleybol, kickboks, boks, badminton, atıcılık gibi bir çok spor branşında Avrupa ve Türkiye Şampiyonluklarımız var. Yeni yönetimimizin öncelikli hedefi bu başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmak olmalı. Bu azmi sizlerde görüyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu sezon Samsun'u TKBL'de temsil edecek bayan basketbol takımının sorumluluğunun daha da arttığını söyleyen Başkan Genç, "Bu anlamda iddialı bir takım kurmak için titiz bir çalışma yürüten yeni yönetimimizi takdir ediyorum. Bu sezon takımımız 1. Lig'de zirve yarışı içinde olacak. Güzel bir sezon bizi bekliyor" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: