Yeniay İkizler Burcunda

Hayatımıza etkileri nasıl olacak?

KOÇ

Sevgili Koçlar saat 18:56 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında cumartesi günümüz başlıyor. Gün içindeki tüm görünümleriyle ele alarak bu enerjiyi anlamakta yarar var.

Saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığı gayet önemli. Yeniay noktasıyla yaptığı görünüm, toplumsal hayatınız ve ailevi konular üzerindeki iletişimin zorlanması anlamındadır. Kişi hem dış dünyadaki durumunu hem de iç dünyasındaki güvenliğini gerçekçi anlamda ele almalıdır. Ancak bunu yaparken duygusal hassasiyet sizi, gerçek amacınızdan uzaklaştırmamalı ve de sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Böyle bir etki altında önyargılı düşünmek, kendinizi ifade ederken çoğu zaman hassasiyet içinde alınganlık göstermek mümkündür. En zorlu olayları veya en basit şekilde halledilecek sorunları gözünüzde büyütmeniz, enerjinizin düşmesine yol açar ki, bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Burada yapılması gereken şartların farkında olmaktır.

Reklam
Reklam

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü yaşadığınız çevre, insanlar, hedefleriniz, ortaya koymak istediklerinize rağmen, hem ailevi hem de mesleki anlamda hayal kırıklığı yaşadığınızın işaretçisi olarak bir hayli zorlayıcıdır. Amacınızı gerçekleştirmek için mutlaka çok iyi düşünmeniz, derinlemesine analiz yapmanız şart gözüküyor. Kendiniz bazen, baskı altında kalan bir çaresiz gibi hissedebilirsiniz. Benim size tavsiyem, böyle düşünmek yerine, durumu iyi gözlemlemektir.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniayın yöneticisi Merkür, Yengeç burcunda olduğu için, anne ve baba Koçların çocuklarıyla alakalı meseleleri de vurguluyor. Aklı başında kararlar vermenin önemi gayet açık. Ayrıca yakın çevrenizle aranızdaki ilişki, eğitim hayatınız, girişim ve iş bağlantılarınızı bilinçli bir şekilde ele almalısınız. Dedikodulara, gereksiz yere araya giren insanlara, laf söz taşıyanlara, ara bozmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olunuz. Yeni bir yere taşınma kararı verebilirsiniz. Ancak ben derim ki, bütçeniz çerçevesinde dikkatlice düşününüz. Yolculuklarda-görüşmelerde-haberleşmede-nakillerde-eğitim hayatı ve ticari konularda, ilişkiniz ve iş hayatınızla ilgili konularda konuştuğumuza, yazdığımıza dikkat edelim.

Reklam
Reklam

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, bir yandan iç dünyamız, ailemiz, evimizle alakalı konularda hassasiyet içinde düşünürken diğer yandan özgür olmak, değişimde bulunmak arzumuz arasında sıkışıp kalabiliriz. Bu öyle bir duygusal haldir ki, kişi her iki konuda da kendisini bir mücadelenin ortasında hisseder. Bu mücadelenin özünde yatan en önemli duygu, burcunuzda ilerlemekte olan Uranüsün değişimde bulunmanızı söyleyen coşkulu sesidir. Bunu bastırmak, yeniliklere açık bir Koç için mümkün değildir. Yükselen özgürlüğün aile birliği veya mesleki şartlar nedeniyle baskı altına alınışı zorlayıcıdır. Bir çoğunuz için eskiye veda edip yeniye yer açmak arzunuzun yarattığı sabırsızlıktır. Hangisi olursa olsun burada dikkat edilmesi gereken husus, yapmayı düşündüğünüz eylemin ne kadar gerekli ve doğru olduğunun ayrıca zamana uygunluğunun tespit edilmesidir. Eğer kendinizi tam olarak güvende hissetmiyorsanız doğal olarak şartlarınızı gözden geçirmeniz, planlarınızı iyi yapmanız faydalıdır. Bu Yeniay, bireysel anlamda isteklerinizin mutlaka kabul edilmesi yönünde sizi kamçılayıcıdır. Agresif tavırlar sergilemeniz, illaki olmalı şeklinde diretmeyiniz.

Reklam
Reklam

Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


BOĞA

Sevgili Boğalar saat 18:56 İkizler burcunda oluşacak Yeniayın etkilerini, her zaman olduğu gibi gün boyunca oluşacak görünümler çerçevesinde değerlendireceğim.

İlk görünüm saat 01:03 Merkür-Pluto arasındaki karşıtlık gayet önemli. Bize ne diyor, bir bakalım. Sizi bizzat ilgilendiren konular üzerinde hassas düşündüğünüzü gösteriyor. Bu hassasiyetin nedeni güvence meselesidir. Garanti altında olmak isteyen birey, her durumu gözden geçirir. Zaten şu andaki mevcut durum baskı yaratmaktadır. Kişi bir yandan geçmişte yaşadıklarını bugünle kıyaslar diğer yandan yapılması gerekenleri düşünür. Genel olarak dışa pek yansıtılmasa da güçlü olma arzusu fazlasıyla ön plandadır. Bazıları böyle bir etki altında içe gömülür ve kimseyle konuşmak dahi hissetmez. Enerjisini tamamen kendiyle alakalı meselelere yöneltmiştir. Bazıları çok fazla hassas düşünür. Çevresinden gelebilecek uyarılara, baskılara karşı sert yanıtlar verebilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ne fazla duyarlı davranmak ne de kurallar içine kendinizi hapsederek gelişimin önüne kapatmaktır.

Reklam
Reklam

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, parasal konular başta olmak üzere, toplumsal aktivitelerde aklı başında hareket etmemizdir. Yaşadığınız toplum, elinize geçen para ve yapmak istediklerinizi çok iyi bir şekilde değerlendirmenizdir. Bu sizi ilerisi adına yanılmaktan korur.
Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, parayı tutmayı bilen, para konusunda yaş tahtaya basmaktan hoşlanmayan Boğaların dikkatli olmasını gerektiriyor. Çalışma hayatınızla ilgili konulardaki ilişkilerin önemini vurguluyor. Kimlerle alışverişimiz var, bize söylenenler ne kadar doğru bunları düşünmeliyiz. Yeniay, paranın ne kadar önemli olduğunu anlamamızı sağlayan bir uyarı işareti gibi. İş yaşamınızla ilgili gelişmeler otomatik olarak parasal meseleleri gündeme taşıyabilir. Kardeş, yakınlarınız, miras hisseli paralar, eşinizle alakalı gelişmeler, gelir-gider, harcamalarımıza dikkat edelim.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, iki konuda sizi zorlayabilir. Bunlardan birincisi iç dünyanızda her türlü baskıdan uzak kalma arzunuz, ikincisi dönüşümde bulunarak kendinizi güçlü bir şekilde dünyaya yansıtmanız. Bir yandan sahip olduğunuz değerleri savunup, onların bir tekine bile zarar gelmesini istemezsiniz. Diğer taraftan sanki bütün bağlarınızdan kurtulmak, kaçmak istiyor gibisinizdir. Yani siz bile kendi kendinizi anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Bu iki dürtü günün tümünde etkili olduğundan doğal olarak belli bir agresiflik, ne yaptığını tam olarak kestirememe durumu oluşabilir.

Reklam
Reklam

Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


İKİZLER

Sevgili İkizler cumartesi günümüz, saat 18:56 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Yeniayı değerlendirirken, gün içindeki tüm önemli görünümleri de hesaba katmak gerekir. Ancak böylece etkilerini daha iyi anlarız.

İlk görünüm Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu karşıtlık saat 01:03 itibariyle gerçekleşecek. Sizin parasal konuları gerçekçi bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Yöneticiniz Merkür, Yengeç burcunda ilerlediği için, hassasiyet çok fazla. Sürekli güvende miyim değil miyim soruları kafanızı kurcalayabilir. Bir şeylere adım atmak isterken, engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Bu engellenme sonucunda zekice ve pratik bir şekilde hareket etmeniz zorlaşır. Oysaki burada yapılması gereken, durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmektir. Böylece yapılması gerekenleri ayırt edebilir ve boş yere duygusal düşünerek kendinizi engellemezsiniz.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, kişisel hedeflerinizi ve iş hayatınızı mutlaka gerçekçi bir şekilde analiz ediniz. Mevcut şartlara iyi bakınız. Riskli kararlardan kaçınınız.

Reklam
Reklam

Saat 18:56 itibariyle burcunuzda oluşan Yeniay, eğilimleriniz, kararlarınız, girişimleriniz yönünde dikkatlice düşünmenin önemli olduğunu gösteriyor. Bilinçli hareket etmekte yarar var. Değerlerinizi koruma altına almanız, paranın önemini, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği gibi hususlar üzerinde de düşünmelisiniz. Finansal konulardaki tüm alışverişler, iş hayatınızı ileriye yönelik ve güvenlik çerçevesinde ele almalısınız. Yeniayın yönetmekte olan güç Merkür-Yengeç burcunda ilerlediği için, huzur ve emniyet çok önemli. Önümüzü görmediğimiz yollara girişmemeli, uygulamak istediğimiz yenilikleri sağlamlık ilkesi çerçevesinde ele almalıyız.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, hedeflerinizi gerçekleştirme ve sorunlarınızı tamamıyla ortadan kaldırma isteğiniz ön plandadır. Tabii ki bu isteğin yarattığı baskı parasal meseleleri gündeminizin baş köşesine oturtur. Para varsa amaçlar gerçekleşebilecek, yine para varsa sorunlar ortadan kalkacaktır. Durum böyle olunca kişi ister istemez atak ve cesur davranması gerektiğini düşünür. Ancak işin içine duygular karışırsa ve bu duygular mantığınızla çelişirse ne yönde atım atmanız gerektiğini bilmeniz zorlaşabilir. Şöyle ki, madem kafanızın içinde para kazanma arzusu var. O zaman yapılması gereken düşünmeden konuşmamak, aşırı duygusal davranmamak ve gerektiğinde diplomatik davranmayı bilmektir.

Reklam
Reklam

Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler yeni günümüz, saat 18:56 da, İkizler burcunda oluşacak Yeniayın etkileri altında başlıyor. Ancak Yeniayın sizler üzerindeki tesirlerini anlamak için, gün boyunca meydana gelecek görünümleri dahil ederek gözden geçirmemiz lazım.

İlk görünüm, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Güven duyduğumuz, bizi rahatlatan, kendimizi iyi hissetmemize yardımcı olan kişilere ve durumlara çekildiğimizi gösterir. Sorun çıkartan, geçimsiz, sizi sürekli taciz eden insanlardan uzak durmakta yarar vardır. Bu görünümü bir iş ortaklığı anlamında ele alırsak, yapılacak işi ve izlenecek yöntemleri her iki taraf da dürüst bir şekilde belirlemelidir. Böylece ileride sorun çıkmamış olur. Özel ilişkiler anlamında bu görünümü değerlendirdiğimizde, partnerin tutkulu, ne yaptığını bilen bir kişi olmasını tercih ederiz. Genel olarak bu enerji altında, kişi hassasiyetin dozunu iyi ayarlamalıdır. Çünkü bir yandan her şeyi kafasına takarsa diğer yandan karşı taraf hakkında sürekli şüphe duyarsa, sağlıklı bir ilişki yaşanması mümkün olmaz.

Reklam
Reklam

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, somut ve elle tutulur gerçeklerle hareket etmemiz ve dış dünyada gelişen bir takım olayların etkisi altında kalmadan, sağduyulu davranmamız gerektiğini gösteriyor. Fazla hassasiyet nedeniyle kendimizi çaresiz hissedebiliriz. Akışta kalalım ancak gerçekçi olalım.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, sizi hem ilişki hem kariyer hayatınız hem de hedeflerinizin ne olduğunu bir kez daha gözden geçirmeniz yönünde etkilemektedir. İster istemez üstünü örttüğünüz veya tam tersine üzerinde fazlaca durduğunuz, kendi kendinizi tedirgin meseleleri şöyle akıllıca bir değerlendirmek yerine, tam tersine kendinize yüklenmeniz, hiçbir sorunu çözmeye yaramaz. Çünkü endişe ve çelişkili düşünmek bir gölge gibi sizi takip edebilir. Oysaki neler sizi mutsuz etmekte, nelerle başa çıkmakta zorlanmaktasınız bunları ele almakta yarar var.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Merkür burcunuzda ilerlediği için geçmişi hatırlar bazen de duygularınızla mantığınızın çelişmesi sonucu içe kapanabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Politik davranmayı bilmek. Evet aynen böyle. Eğer mesleki konularda ilerlemek istiyorsak üst yöneticilerle, ilişkide huzur bulmak istiyorsak partnerle kavgalı olmamak, geçmişi bırakıp önünüzdeki gerçeğe göre mantıklı bir çıkış yolu bulmak. Yaşadığınız deneyimlerin size kazandırdıklarını iyi tahlil edebilirseniz, bu iki konuda bundan sonrasında ne yapmanız gerektiğini çok iyi tespit edebilirsiniz.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


ASLAN

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz son derece önemli görünümlere eşlik ediyor. Saat 18:56 da, İkizler burcunda oluşacak Yeniayın tesirlerini anlamak için, gün boyunca etkili olan tüm görünümleri hesaba katarak düşünmemiz lazım. Böylece Yeniay bize ne söylemektedir, kavramış oluruz.

İlk görünüm, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıt görünümüdür. Fiziki veya ruhi anlamda sizi dış dünyadan uzaklaştırıcı her şeye karşı bir tavır içinde olmanızı sağlar. Hassasiyet yaratan, bir rutin içine hapseden, kilit altına alan ne varsa ondan kurtulmak istersiniz. Bir sağlık probleminiz, ters giden bir ilişki, başarısız olunan bir iş canınızı sıkar. İstersiniz ki artık tamamıyla bir dönüşümde bulunayım. Ben de bazıları gibi yeter diyerek bu gidişe bir dur diyeyim. İşte bütün bu hissedişler, üzerinizdeki yükleri boşaltma arzusu gün boyu etkilidir. Bir ufak tersliğe asla tahammülünüz yoktur. Kimileri böyle bir etki altında, sağlıkla alakalı bir problemini ortadan kaldırmak için girişimde bulunur, bazıları işten güçten uzak durup kendince günü değerlendirebilir, bir kısmınız tam tersine aşırı çalışarak kendini yorabilir.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, toplumsal gelişmeler nedeniyle arzu ettiğiniz hedefe ulaşmakta hayal kırıklığı yaratıcı olabilir. Şu anda zaman faktörü önemli. Biraz bekleyiniz. Ortalık yatışsın. Ondan sonra doğru bir karar verirsiniz.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, sosyal yaşam, arkadaşlıklarınız, ilgi alanlarınız, ilişkileriniz, kültürel anlamdaki aktiviteleriniz, kariyer hayatınız ve hedeflerin gözden geçirilmesi yönünde etkilidir. Günün tüm görünümlerine baktığımızda zorlu enerjiler var. Kariyer seçimleriniz, mevcut iş durumunuz, otoritelerle olan ilişkilere dikkat etmek gerekiyor. Çalışma şartlarının zorluğu veya sizin arzu ettiğiniz yönde olmayışı hayatınızı yeniden restore etmek istediğinizi gösteriyor. Ancak bunun sağlam bir şekilde yapılması için, her türlü noktanın mutlaka aklı başında ele alınması şarttır.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, yenilikte bulunma ve özgür bir şekilde hareket etmek istersiniz. Ancak baskı altında kalabilirsiniz. –Kimsenin beni yönetmesine izin vermeyeyim diye düşünürsünüz. Ancak üzerinizdeki baskı bir hayli yoğundur. İnsanlara, olaylara, hatta en yakınlarınıza bile uyumlu davranmakta zorlanırsınız. Peki ne yapılmalıdır? Şu cümleyi tekrarlamak faydalı olabilir. Bugünler de geçecek ve çok yakında gücümü yeniden elde edeceğim. Yaşadığım deneyimlerin bana kazandırdıklarını ileride gülümseyerek hatırlayacağım. İşte bugünkü gerilimi aşabilmenin en etkili yöntemi de budur.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


BAŞAK

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz, saat 18:56 da İkizler burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak ve gün içindeki tüm görünümlerle birlikte bizlere tesir edecektir. Bu tesirleri anlamak için, şimdi birlikte güne odaklanalım. Böylece Yeniayın ne gibi yansımalara işaret olduğunu analiz edelim.

İlk görünüm, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu görünüm, sizin düşündükleriniz ile başkalarının size dayatmaya çalıştıkları arasında kalmanıza yol açabilir. Size göre hassasiyet içinde ele alınması gereken meseleler vardır. Ancak partneriniz veya birilerinin üzerinizde baskı oluşturmasına izin vermezsiniz. Çünkü bu hayatınızı zorlaştırmakta ve sizi sürekli hesap vermeye zorlayıcıdır. Siz artık hayatınızla ilgili bir karar vermek, bunca zamandan sonra pişman olmak niyetinde değilsiniz. Yaşanılanları şöyle bir düşündüğünüzde, gereksiz bir çok mesele yüzünden vakit kaybettiğinizi biliyorsunuz. Onun içindir ki seçimlerinizi artık akıllıca yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, hem mesleki konularda hem de her türlü ilişkide verdiğiniz mücadelenin yoğun olduğunu gösteriyor. Mevcut gelişmeler sizi bir hayli etkileyebilir. Gerçekçi bir hedef belirlemek kolay olmayabilir. Biraz sakin olup önümüze ardımıza bakmakta yarar var.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniayın tüm görünümlere baktığımızda görüyoruz ki, başta iş hayatınız olmak üzere, aşk, evlilik, finansal meseleler, ileriye yönelik olarak düşündüğünüz hedefleriniz anlamında önem taşıyor. Değişimlerin gerçekleşmesini için kendinize lütfen zaman tanıyınız. Sabırsız olmayınız. Önünüzde açılacak kapının ardında neler var. Onları anlamaya çalışmak gerekiyor.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, parasal konulardaki istikrarsız durum hedefinize varmanın önünde engel oluşturduğu için sıkılabilirsiniz. Maddi olarak şu aralar bir çıkmazın içinde iseniz doğal olarak gün boyu kafanız oldukça karışıktır. Uygun bir formülle bir şekilde rahatlamak arzusu duyabilirsiniz. Hatta çevrenizle olan irtibatınızda yeni bir adım atmak isteğiniz olduğunu ancak bunu gerçekleştirme aşamasında kendinize pek güvenemediğinizden söz edebilirsiniz. Eğer aşk hayatınızda sorunlar varsa, bir ilişki bitmişse veya ne olduğunu belirsiz bir hale gelmişse yakın bildiğiniz kişilerle dertleşebilir, geçmişten konuşabilirsiniz. Aslında ihtiyacınız olan tek şey, duygularınızdan ziyade mantığınızla hareket etmek olmalıdır. Çünkü bu enerjiler altında kendi içinizde çelişkiye düşerseniz bundan sonrasında ne yapmanız gerektiğini saptamanız kolay olmaz.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


TERAZİ

Sevgili Teraziler yeni bir güne, son derece önemli gezegen görünümleri etkisinde başlıyoruz. Bugün saat 18:56 da, İkizler burcunda oluşacak Yeniayı değerlendirmek için, gün boyu etkili olacak tüm oluşumları mercek altına almamız gerekir. Böylece geniş çerçevede durumu görebiliriz.

Yeniayın gerçekleşeceği günün ilk etkili görünümü, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Sorumlulukların farkında olan birey aslında biraz da bıkmış durumda. Ev hayatındaki değişimlerin yerli yerine oturması için mutlaka iş hayatınızla yakından ilgili meselelerin halledilmesi gerekiyor. Çalışmayan birisiyseniz o zaman yeni bir sayfa açabilmek için öncelikle yerleşim anlamında kendiniz için uygun olanı tespit etmelisiniz. Belki başka bir şehre veya bir yere taşınmanız sizin açınızdan rahatlatıcı olabilir. Bazıları için bu oluşumun anlamı, ailevi baskıların, iş hayatındaki hassasiyete yol açması şeklinde yorumlanabilir.. Ancak gelişmek istiyorsak gerçekçi olmalıyız.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, amacımız doğrultusunda verilen mücadelenin, bir takım nedenlerle sekteye uğramasına yol açabilir. Kafamız biraz karışabilir. Benim tavsiyem, yanlış yönlendirmelerin tesiri altında kalmadan gerçekçi olmanızdır.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, eğitim hayatınız, akademik kariyer, tayin-terfi, hukukla alakalı konular, yeni bir yere yerleşme, ticari faaliyetleriniz konularında etkilidir. İletişim trafiğiniz bir hayli yoğun. Dünya görüşünüz, kafanızın içindeki soruların mutlaka cevaplanmasını istersiniz. Rutinlik, mali konular, eş veya iş ortağıyla ilgili paylaşımlar yönünde olumlu gelişmelere ihtiyacınız yüksektir. Kendinizi gözden geçirdiğinizde bugüne dek inandıklarınızın aslında ne kadar yüzeysel olduğunu fark edebilirsiniz. İnandığınız bir fikrin fanatik bir taraftarı olarak diğer insanlara bunu iletişim yoluyla yayabilirsiniz. Ailevi konularda sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gerekiyor. Yeniliklerin tümü iş hayatınızla ilgili meselelere bağlı gelişecektir.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünüm etkisi altında gerek mesleki, gerek ailevi ve gerekse ilişki meseleleri baş planda yer almakta ve bu meseleler birbiriyle zincirleme bağlı olduğu için bunları birbirinden ayırarak düşünmek kolay olmaz. Bu görünüm, iş hayatınız ve ilişkinizle alakalı konularda zorlayıcıdır. Ne yönde ilerlemek, hangi yoldan sonuca varmak, kimle nasıl bağlantı kurmak lazım bunları tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yanda istikrarsız bir ilişki, diğer tarafta iç dünyanızda eviniz sınırları içinde yürütülmesi mümkün olmayan düzen ve bunların ortasında mutlak başarılı olması gereken bir insan. Ne yapılmalıdır? öncelikle ilişkinizden başlamak üzere her konuda bilinçli düşünmekte yarar var. Özellikle bugünlerde.

Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


AKREP

Sevgili Akrepler günümüz gayet önemli bir Yeniay etkisi altında başlayacak. Saat 18:56 da İkizler burcunda oluşacak Yeniayı, gün içindeki tüm görünümleri tek tek gözden geçirerek anlamamız gerekiyor.

Yeniayın oluştuğu günün ilk etkili görünümü, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Etrafınızdaki insanlarla olan her türlü fikir alışverişinde hassas düşünmenize yol açsa da, aslında neyin eğri neyin doğru olduğunu artık gayet iyi bilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizden bir hayli ders aldıysanız, gücünüzü azaltan boş yere zaman aldıran hiçbir şeye izin vermezsiniz. Ancak hala duygusal olarak hassas bir dönemden geçiyorsanız, verdiğiniz kararlarla çelişmeniz mümkündür. Aslında burada kişi, kendine şöyle bir dışarıdan bakmalıdır. Analiz ederek durumunu sorgulamalıdır. Bir meselenin en derinlerine inerek aslı astarı var mı diye bakmalıdır. Böyle yaptığında çözemediği problemlerin ortasında kendini çaresiz hissetmez.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, mevcut bazı ilişki problemlerinin sizi yormasına hatta hayal kırıklığı duymanıza yol açabilir. Burada üzerinde duracağınız en önemli nokta, her türlü ilişkide, paylaşım ve yatırım anlamındaki konularda aklı başında düşünmektir.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, bir malın bölüşümü veya ortaklaşa nasıl kullanılması gerektiği, bir ilişkide sadakat-doğruluk ve dürüstlük kriterlerinin yeniden ele alınması, finansal konular, kendinizi yenileme ihtiyacınız gibi geniş bir alanda etkilidir. Yanlış bir beraberlik maddi ve manevi yönden sizi rahatsız edebilir. Borç-alacak miras ve hisseli paralar anlamında dikkatli olunması lazımdır. Yanlış kişilerle yanlış ilişkilere girmemekte yarar vardır. Ani kararlar alarak kimseyle para ve ilişki anlamında el sıkışmamak gerekir.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, iş yaşamınızdaki istikrarsızlık arzu ettiğiniz yenilikleri uygulamada zorluklar oluşturduğu için üzerinizde bir baskı yaratabilir. Eğer bir amacınız ve hedefiniz varsa bilinçli olmak ve duruma iyi bakmak lazım. Şartları iyice gözden geçirmek gerekiyor. Yapmak istedikleriniz ile seçimleriniz birbirini mutlaka tutmalıdır. Bir yandan duygusal düşünürken diğer taraftan mutlaka bir yenilikte bulunmayalım diyerek olur olmaz işlere kalkışırsanız yanlış olur. Aklımızı iyi kullanmalıyız.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


YAY

Sevgili Yaylar yeni günümüz, saat 18:56 da, karşıt burcunuz İkizlerde oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Yeniay sadece oluştuğu alanda değil, etkili olduğu günün tüm görünümleri ele alınarak incelenirse, etkileri çok daha iyi anlaşılacaktır.

Yeniayın oluştuğu günün ilk önemli görünümü, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu karşıtlık, beklenmedik bazı durumlara karşı dikkatlice hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hassasiyet çok yüksek. Kişi hem moral hem diğer meseleleriyle ilgili olarak kendini güçlü görmekten yana. Bu ruh hali içinde, üzerindeki yüklerden kurtulmak için arayışlara geçebilir. Maddi konular ve manevi anlamdaki tüm paylaşımlarında, sözlerinde bu açıkça bellidir. Başkalarıyla aranızdaki uyuşmazlık, bir türlü düzgün bir rotada ilerleyememek tuhaf davranışlarda bulunmanıza neden olabilir. Lütfen dikkatli bir şekilde durumu gözden geçiriniz. İnanmadığınız meseleler üzerinde kararlar vermeyiniz.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, ilişkinizle ilgili konularda ve geleceğinizle ilgili meseleler üzerinde kafanızı bulandırıcı bir tesir yaratabilir. Bir takım faktörler aklınızı çelebilir, kararlarınızı düzgün bir şekilde vermenizin önüne geçebilir. Mutlaka aklı başında hareket etmemiz gerekiyor.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, evlilik, iş ortaklığı ve partnerinizle olan paylaşımınız, ilişkilere yaklaşımınız, ilişki kriterleriniz, beraberliğinizdeki sorunlar ve beraberliğin niteliği yönünde etkilidir. Eğer yanlış giden bir ilişki veya ortaklık söz konusu ise, problemler yüzeye çıkar. Yüzeye çıkması demek, bunları aklı başında bir şekilde gözden geçir ve yerli yerine oturt demektir. Tabii ki bu sadece tek taraflı halledilecek bir mesele değildir. İki kişinin de buna istekli olması gerekir. Size tavsiyem ne olursa olsun sadakat, dürüstlük ilkesi çerçevesinde ortaklıklarınızı ve durumunuzu gözden geçiriniz. Ani kararlar almayınız.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, iki konuda dikkatli olmak gerekliliğimiz var. Bunlardan ilki, aşk hayatınızın, varsa çocuklarınızla olan ilişkinizin, hayatın lezzetli ve keyifli yanlarından istifade edebilmenizin önünde engel oluşturan meseleleri bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. İkinci konu parasal durumu gözden geçirmek lazım. Eğer siz gerçekten ilerlemek istiyorsanız lütfen ve lütfen ustalığınızı, bilgi ve deneyimlerinizi uygun alanlarda kullanmaktan asla vazgeçmeyin. Evet hepimiz zorlu zamanlar yaşıyoruz. Ancak bunlar hayata dair gerçekler olarak görülmediği müddetçe sıkışan enerjiniz sizi yaşamdan soğutabilir. Bunu kendinize yapmaya hakkınız yok.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar önemli bir güne adım atıyoruz. İkizler burcunda saat 18:56 da oluşacak Yeniayın ne anlam ifade ettiğini iyice anlamamız için, gün içindeki tüm görünümlere bakmak gerekiyor.

Günün ilk etkili enerjisi, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu karşıtlığı bir dik çizgi gibi düşünerek gözünüzün önünde canlandırınız. Bir ucunda Merkür diğer tarafta Pluto. Gerilim yaratıcı. Peki bunun astrolojik açıdan tesiri nedir? Güven içinde yaşamak isteyen bireyin, kendini güçlü bir şekilde kanıtlama çabasıdır. Hangi konularda güven istiyoruz? Özellikle ilişkimizde, ailevi ve mesleki konularda. Geçmişte yaşananlarla bugün arasında doğru bir sentezde bulunmaya çalışacağız. Bu kolay mıdır? Kişinin hassasiyetin dozunu iyi ayarlaması, gücün ne anlama geldiğini iyi kurgulaması halinde mümkündür. Başkalarıyla bizim aramızdaki farklılıklar açıkça meydandadır. Güçten düşmemek için hem duygularımızı iyi kontrol etmek hem de çatışmalara izin vermemek için akıllı olmamız gerekiyor.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, her ne olursa olsun çevrenizle olan her türlü ilişkinizde ve çalışma yaşamınızla ilgili konularda aklı başında hareket etmemiz gerektiğini gösteriyor. Belirsizlikler şu an için kafamızı bulandırabilir. Biz akıllı olacağız. Bir karar vermeden önce her yanıyla düşünmeliyiz.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, genel olarak baktığımızda, sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konuların yaşamınızda aktif hale gelişidir. Çalışma koşulları, çalışma ortamı, iş hayatınıza bakış açınız, uygun meslek seçiminiz, staj ve kursa katılmanız, ustalaşmanız anlamında önem taşıyıcıdır. Aldığınız haberler, edindiğiniz bilgilere bugünlerde dikkat ediniz. Çünkü bunlar bir değişimin startı niteliğinde olabilir. Ancak ne olursa olsun, ani kararlar vermeyiniz. Duruma göre hareket ediniz.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, bilinçli hareket etmeniz ve olayları fazla dramatize etmeden gerçekçi bir şekilde ele almanız gerektiğini hatırlatıcıdır. Bu meselelerin ilki, aile yaşamınız, ikincisi ilişkiniz ve sonuncusu sizsiniz. Evet siz kendi kendinize eziyet ettiğiniz sürece bir çıkış yolu bulmanız oldukça zor. İç dünyanızda fırtınalar yaratan Uranüs Koç burcu enerjisini doğru anlamda kullanmak yerine, en ufak bir sıkıntı karşısında sanki pamuk ipliğine bağlıymış gibi evliliğinize, ilişkinize, kendinize yüklenmekte, şartlarınızın tatmin edici olmadığını düşünerek kadere isyan etmektesiniz. Merkür karşıt burcunuzda ilerlerken sahip olduğunuz değerleri, elinizdekileri, eskiyi ve artık gerilerde kalan hüzünleri, yoklukları, kavgaların içinizde biriktirdiği hüznü, savaşı mutlaka bitirin. İşte ancak bu sayede gerilimsiz öfkesiz bir yaşama adım atabilirsiniz ve ancak bu sayede mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


KOVA

Sevgili Kovalar cumartesi günümüz gayet önemli bir Yeniay etkisi altında başlıyor. Saat 18:56 İkizler burcunda oluşacak Yeniayın, burcunuz üzerindeki tesirlerini anlamak için, gün içindeki tüm görünümlerin anlam ve niteliğini çözümlemek gerekir. Şimdi beraberce bunları ele alalım.

Saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığı, günün ilk etkili görünümü olup özgürlük yanlısı Kovalar için zorlayıcı olabilir. İş konuları, sağlık veya yapılacak düzenlemelerde hassasiyet yükselebilir. Hangi tercih daha doğru hangi karar daha kalıcı olur soruları sizi epeyce meşgul edebilir. Pluto ise iç dünyamızı arındırıcı bir etki yaratıyor. Demek oluyor ki bu etki altında, kendimize çok fazla yüklenmeden, problemleri büyütmeden, anlaşmazlıklarda soğukkanlı hareket edersek zorlanmamış oluruz. Ben bu karşıtlığın bazı gizlilikleri çözebilmenizde yardımcı olacağını düşünüyorum.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, mevcut durumlara iyi bakmanın gerektiğini gösteriyor. Maddi konularda hayali davranmayalım. Eğer tam olarak bir şeye karar veremiyorsak, illa vereceğim diye yanlışa yönlenmeyelim.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, genel olarak aşk hayatınız, sosyal yaşamınız, sağlığınız, çalışma hayatınız, parasal konular gibi geniş alanda etkilidir. Evinizde yaptığınız çalışmalarınızı bir vesileyle başkaları fark edebilir. Siz yaşamı nasıl görmektesiniz, neler sizi eğlendirmekte, çocuklarınızla ilişkiniz ne durumda? İşte bu sorulara yanıt vermenizi sağlayan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Artık ilgi alanlarınız değişmekte. Aşk konusunda kafanız karışık olabilir. Maddi ve manevi anlamdaki güvenlik göz ardı edilmemelidir. Sizi düşündüren problemlerin üstünü örtmeden bilinçli bir şekilde ele alınması şart gözüküyor.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, iş ilişkileriniz, zorunlu olduğunuz yaşamsal görevleriniz, bir durumu, bir olayı değerlendirme biçiminiz, sağlığınız, sıkıntılarınızı ifade etme biçiminiz, iş yapma becerikliliğiniz konularında kimi zaman geçmişte yaşananlar, bazen de içinizde biriktirdikleriniz nedeniyle baskı altında kalabilirsiniz. Oysaki bilinçli davranırsanız, hem geçmişin gereksiz yüklerinden kurtulur hem de yenilik anlamında yapacaklarınızı tespit edebilirsiniz.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,


BALIK

Sevgili Balıklar cumartesi günümüz son derece önemli görünümlerin etkisi altında. Bugün saat 18:56 İkizler burcunda oluşacak Yeniayın sizlere olan yansımalarını, anlam ve ifadesini, nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlamak için, gün içindeki tüm görünümleri analiz etmek lazım. Şimdi bunları sırasıyla bir gözden geçirelim.

Yeniayın oluşacağı günün ilk etkili görünümü, saat 01:03 Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bir çoğumuz için zorlayıcı gibi dursa da, ben her enerjinin dikkatle incelenmesi halinde gölge yanlarının farkına vararak güce dönüştürebileceğini vurgulamak isterim. Merkür-Yengeç burcunda ilerlediği için Balıklar geçmişe dönük düşünmekteler. Ancak Balık bu enerjiye yabancı değildir. İsterse hedefine, gayet ciddi ve sorumluluk duygusu içinde düzenlemelerde bulunarak ulaşabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda değerlendirme ve gözlemde bulunma arzunuz yoğunlaşır. Her durumu yerli yerine koyma çabası, duygusal ihtiyaçların derin bir şekilde farkına varılması günlük aktivitede ön plandadır.

Saat 02:57 Mars-Neptün görünümü, yerleşim ve ailevi konularda kafamızı karıştıran bir takım meselelerin mutlaka aklı başında ele alınmasını gerektiriyor. Eğer kararsızsanız, bir şeyler içinize sinmiyorsa beklemede kalın. İki farklı hedefiniz varsa, hangisinin daha gerçekçi olduğuna iyi bakınız.

Saat 18:56 İkizler burcunda oluşan Yeniay, ev yaşamınız, eviniz, aileniz ile ilgili konulardaki aktifliğin, değişimin, çevresel ve mali konulardaki gelişimlerin, hedefleriniz yönündeki gözden geçirmelerin ileriye dönük bir şekilde ele alınması şart. Gelirinizi yükseltme anlamında bir hayli çaba sarfedebilirsiniz. Sağduyulu bir şekilde ilerlersek, ay sonunda Jüpiter Yengeç burcunda seyrine başladığında, önümüzdeki bir yıllık süreçte arzu ettiğimiz gelişmeler kendiliğinden bizi bulacaktır. İletişime çok önem veriniz. Farklı düşünceleri olan kişilere tahammül gösteriniz. Kimlerle iş birliği yaptığınızı biliniz. Paylaşımların adil bir şekilde pay edilmesinde uzun vadeli düşününüz.

Saat 21:47 Merkür-Uranüs görünümü, maddi ve manevi konulardaki isteklerimizi, geleceğe dönük hayallerimiz, umutlarımızı öne çıkarıyor. Değişime, toptan yenilenmeye, geleceği sevinçle karşılamaya bir hayli istekliyiz. Merkürün Yengeç burcunda ilerlediği bugünlerde, uzun zaman sonra ilk kez derinliklerinizi, sizi siz yapan her şeyi, sahiplendiğiniz değerlerinizi, zarar gelmesin diye önemli koruduklarınızı, alışkanlıklarınızı ele alıyorsunuz. O zaman bugün hem gerçekçi düşünelim hem de geçmişin gölgeleri altında sinip kalmadan yeni bir sayfa açmaya niyetlenelim.
Birbirimize can olmayı, dinlemeyi, güzel niyetlerle kucaklaşmayı bilelim. Canı yürekten sevgilerimle,