Yeniay-Oğlak burcunda

Astroloji Danışmanı İremSU, Yeniay-Oğlak burcuna olan hareketinin burçlara olan etkisini yorumladı.

KOÇ

Sevgili Koçlar 10 Ocak saat 03:31 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, mesleki konular ve sorumluluklarımız anlamında önemli olup, yeni bir adım atmak, mevcut durumumuzu sağlama almak yönünde kıymetlidir. Yeniayın görünümlerini birlikte incelediğimizde, ne gibi gelişmelere işaret olduğunu daha net anlayabiliriz. Yeniayın Jüpiterle olan olumlu görünümü, iş hayatımızın verimli hale getirilmesi, işlerimizin açılması, iş ortamındaki sorunların aşılması, kendimizi bedensel ve ruhsal anlamda iyi hissetmemizi sağlayıcıdır. Eskiye ait bir takım pürüzlerin çözülmesi adına umutlanırız. İşsizlik problemimize çare bulmak amaçlı araştırmada bulunabiliriz. Eski bir sorunu şimdi yeniden ele alarak çözmeye çalışabiliriz.

Reklam
Reklam

Yeniayın Kuzey düğümle olumlu görünümü, işimizde daha titiz çalışmamızı, olumlu yönde gelişmemizi destekleyicidir. Başkalarına destek oluruz, kendimize güvendiğimiz için, zorlukları daha kolay aşabiliriz. İşlerimizi detaylı bir şekilde takip ederiz. Yeniayın geri hareketi sürmekte olan Merkür ile görünümü, geçtiğimiz 30, 31 Aralık tarihlerinde yapılan görüşmelerin tekrarlanması anlamına gelir. Bunlar üzerinde bir daha düşünmekte yarar var. Bu Yeniayda, dikkat edeceğimiz nokta, tam anlamıyla araştırmadan, bilgilenmeden, emin olmadan yeni bir karar vermemektir. Bakalım, soruşturalım, inceleyelim.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


BOĞA

Sevgili Boğalar 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda doğacak. Size tecrübe kazanma yolunda bir adım niteliği taşıyor. İş veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda fikirsel anlamda gelişim vadeden bu Yeniay, bilgilenme, araştırma, eğitim, iş konularında sorumluluk aşılıyor. Yeniayın görünümleri incelediğimizde, onun etkilerini çok daha net görebiliriz. İlk görünüm, Jüpiterle olup, hem yeteneklerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymanızı hem de aşk hayatınızla ilgili konuları daha dikkatli bir şekilde incelemenizi sağlıyor. Mevcut duygular, fikirler yeni bir bakış açısıyla gözden geçiriliyor. Bu da gelişim anlamına geliyor.

Reklam
Reklam

Yeniayın Kuzey düğümle görünümü, deneyimlere açık olmamızı ve özgüven duygumuzun yükselmesini sağlıyor. Merkür geri hareket dönemine denk gelen bu Yeniayda tabii ki acil kararlar vermemek, tam olarak emin olduğumuz konularda adım atmak en doğrusudur. Bilginizi geliştirmek yönünde geri hareket gayet olumludur. Öğrendiğiniz bir şeyi kolay unutmazsınız. Gözlemde bulunduğunuzda hangi işin hangi adımın sizin için daha doğru ve yararlı olduğunu tespit edebilirsiniz.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


İKİZLER

Sevgili İkizler 10 Ocak saat 03:31 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, üstünüzde bir hayli yıpratıcı baskıların olduğu, özel veya iş anlamındaki ortaklıkların sizi yorduğu bir dönem geçirdiğinizi işaret ediyor. Sizin bu durumlar karşısında pes etmek yerine, olan biteni daha dikkatli bir şekilde analiz ederek, çıkış yolları bulabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlarınızın nedenleri üzerinde düşünmek vaktidir. Yeniayın görünümlerini birlikte inceleyerek durum karşısında neler yapabileceğimizi, nasıl değerlendireceğimiz tespit edebiliriz. Yeniayın, Jüpiter ile olan görünümü, iş, ailevi ve parasal konularda desteğe duyduğumuz ihtiyacın göstergesi. Şu andaki sorunlar, eğer birilerine yardımcı olduğunuz için yaşanıyorsa, gücünüzü aşan borçlara kalkışmayınız.

Reklam
Reklam

Eğer bir ev borcunuz, iş ortaklığınız veya eş nedeniyle zor durumda iseniz, başka harcamalar yaparak daha fazla zor duruma düşmeyiniz. Bütün bunları tekrar bir gözden geçirmenizde yarar var. Yeniayın, Kuzey düğümle görünümü, iyi bir analiz yapmanın vaktinin geldiğini işaret ediyor. Geri hareketli Merkür ile olan görünüm, geçmişe ait meseleler üzerinde bir daha düşünmenin önemini vurguluyor. Yeni bir karar vermemek, hesabınızı bilmek, güven ve istikrar olgularını gözetmek zamanıdır.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler 10 Ocak saat 03:31 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, en başta ilişki meselelerinde etkili olup, güven-sorumluluk-paylaşım gibi olguların anlam ve önemi üzerinde durmamızı sağlayıcıdır. Ayrıca size muhalif olan bazı kişilerle aranızdaki sorunları bir daha gözden geçirerek, buna neden olan durumları tespitinizde önem taşır. Yeniayın Jüpiterle olan görünümü, geçmiş meseleler üzerinde birlikte yapılan analizin sorunların çözülmesinde etkili olacağını gösteriyor. Yeni tanışmaların da işaretçisi olan bu görünüm, Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için birbirinize verdiğiniz sözlere dikkat ediniz. Evlilik, boşanma gibi konularda da acil kararlar almayınız.

Reklam
Reklam

Yeniayın diğer görünümü, Kuzey düğümle olacağı için, ilişkinizin durumu veya beraberlikte ciddi ve geleceğe dönük düşünülmeli. Kararlar çok iyi analiz edilmelidir. Söz ve davranışlar, daha önce yaşananlar bu bakış açısıyla gözden geçirilmelidir. Yeniayın son görünümü, gerilemekte olan Merkürle olacağı için, mevcut durumun açıklığa kavuşması, netleşmesi için sabırlı olmak ve bilinçli bir şekilde düşünmek gayet faydalıdır. Her ne olursa olsun, ilişkinizle alakalı yeni bir karar verecekseniz, geri hareketin gölgeli günlerinin bitimi olan 1 Şubat tarihine kadar beklemede kalınız.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


ASLAN

Sevgili Aslanlar 10 Ocak saat 03:31 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, günlük hayatın verimli, sağlıklı, düzenli hale getirilmesi anlamında önem taşıyor. Fiziksel ve bedensel anlamda kendimize dikkat etmek, kişisel bakımımız ve çalışma hayatımızla ilgili konuların ciddi bir şekilde ele almak ve gözden geçirmelerde bulunmak vaktidir. Yeniayın görünümleri durumu daha iyi anlamamızı sağlayıcıdır. İlk görünüm, Jüpiterle olduğu için, hem iş hem para hem de yukarıda sözünü ettiğim incelemelerde bulunmayı sağlıyor. Bu incelemeler geçmişe dönük bir şekilde yapıldığında, hangi işin, hangi düzenlemelerin sizin için gerekli olduğunu tespit edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Bu tespit maddi kazancınızla ilgili konularda da doğru adımların atılmasında önümüzdeki bir aylık süreçte etkili olur. Yeniayın Kuzey düğümle görünümü, mevcut sorunlarınızın çözüleceğinin göstergesidir. Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk geldiği için, sabırlı olmak, zamanı beklemek gerekiyor. Gölgeli günlerin bitimi 1 Şubat tarihine kadar incelemelerde bulunmak, yarım kalan işleri yapmak, para, iş, sağlık anlamında daha özenli, bilinçli davranmak gerekiyor.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


BAŞAK

Sevgili Başaklar 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda oluşacak. Duygularımız gayet ciddi ve aşkta sadakat, sorumluluk ve güven olgularına verdiğimiz önem çok daha belirgin hale geliyor. Bu Yeniayda hiçbir şeyin hafife alınmasına izin vermeyiz. Çocuklarımızın geleceğini daha fazla önemseriz. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsak, her açıdan duruma bakarız. Yeniay, sizler için tabii ki olumludur. Sevdiklerimizi korumak, sahiplenmek güdünüz gayet yüksektir. Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, bu enerji etkinliğinin bizim için anlamını daha net kavrarız. Jüpiterle olan görünüm, aşkta şansımız yükselticidir. Bu eski bir ilişki veya yeni beraberlik olsun fark etmez.

Reklam
Reklam

Bizim için önemli olan, sağlamlığıdır. Duygularımız faydalı yönde akıştadır. Eğer hayatımızda bir problem varsa, bunu çözmemiz kolaylaşır. Kuzey düğümle olan görünüm, bu Yeniayın bizim şu andaki durumumuzu iyileştirici, geliştirici olacağını gösteriyor. Ancak Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, biz yine de her şeyi bir daha ele almamız, planlarımızı yeniden gözden geçirmemiz, geçmiş tecrübelerimizi unutmadan, geleceğimizi güçlü bir şekilde dizayn etmeliyiz. İşte bunlar için, en azından gölgeli günlerin bitimi 1 Şubat tarihine kadar bahsettiğim gözden geçirmeler gayet yararlıdır.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


TERAZİ

Sevgili Teraziler 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, evimiz ve ailemizle ilgili konulardaki huzur, güvence, sağlamlaştırma, köklendirme gibi olguların gözden geçirilerek durumumuzu tespit yönünde önem taşıyor. Gönlümüze soruyoruz? Burada mutlu muyum, hayatımdan memnun muyum, kendimi güvende hissediyor muyum? Bütün bu sorulara cevap ararken, aslında mevcut durumu da net şekilde görmüş olacağız. Yeniayın ilk görünümü Jüpiterle olduğu için, doğal olarak bir arınma, tazelenme, rahatlama ihtiyacımız yoğun. Geçmişte yaşanılan tecrübelerin izlerini silerek, değerlerimizin ne olduğunu, ne istediğimizi, bizi neyin mutlu ettiğini bilerek güven içinde yaşamak istiyoruz. Eğer biz bunları kafamızın içinde iyice oturtursak (ki Yeniay bu anlamda faydalıdır) o zaman hiçbir endişe duymadan, kafamız karışmadan, kendimize güvenerek ilerleriz.

Reklam
Reklam

Yeniayın ikinci görünümü Kuzey düğümle. Bu görünüm ailevi konulardan kişisel meselelere kadar geniş bir alanda gelişimin simgesidir. Gelişim için, gereksizlerin ayıklanması, sorun çıkartan ve sizi engelleyen ne varsa bunların ayıklanmasını sağlıyor. Merkür geri hareketiyle örtüşen bu Yeniay, gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat tarihine kadar aceleci kararlar vermemek, benim bu yorumda sözünü ettiğim noktalara önem vererek tespitlerde bulunmanın gayet yararlı olacağını işaret ediyor.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


AKREP

Sevgili Akrepler 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda oluşacak. Yakınlarımızla olan ilişkimiz, eğitim ve iş hayatımız, oturulan çevre, girişimler, görüşmeler ve bağlantıların ciddi manada ele alınma vaktini işaret ediyor. Yeniayın görünümleri her zaman olduğu gibi kıymet taşıyor. Bunları incelediğimizde, önümüzdeki bir aylık süreci değerlendirmedeki kolaylık veya zorlukları da anlamış oluyoruz. Yeniayın ilk görünümü, Jüpiterle oluşacak. Bu durum, hem daha öncesi hem de bugüne ait hedeflerimizi gerçekleştirme şansı veriyor. Yeniden inceleme, araştırma, eksikleri tamamlama anlamında bize destek bir enerji.

Reklam
Reklam

İkinci görünüm, Kuzey düğümle olduğu için, amacımıza varmamızı sağlayacak bilgiyi, gelişmeleri, işleri, çevreyi gayet dikkatli bir şekilde ele alıyoruz. Titiz gözlemde bulunacağız. Kendimize ve yeteneklerimize güveneceğiz. Son görünüm, geri hareketini sürdürmekte olan Merkürle olduğu için, tabii ki çok emin olmadan, öyle düşünmeden kararlar vermeyeceğiz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 1 Şubat tarihine kadar eksiklerin tamamlanması, önceden başlanmış işlerin tekrar gözden geçirilmesi faydalıdır. Bu arada gelen haberler, teklifler ve gelişmeleri de mercek altına aldığımızda bu Yeniayı gayet olumlu şekilde değerlendirebiliriz.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


YAY

Sevgili Yaylar 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda doğacak. Sizin için hangi konu önemli ise, onun üzerinde çok daha ciddiyetle durabilirsiniz. Bu para, ilişki, geleceğiniz olabilir. Önemli olan kendinizi garantiye almak, ayaklarınızın üzerinde sağlam durmaktır. Bunu sağlayabilecek şekilde düşünürsünüz. Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, nasıl bir gücümüz olduğunu veya hangi konularda zorlanabileceğimizi anlarız. İlk görünüm Jüpiter ile oluşacağı için, iş hayatımızla ilgili konulara bir hayli önem vereceğiz. Çünkü iş varsa para da var demektir. Eğer iş sorunumuz varsa, bunu çözmek, bir adım atmak, rahatlamak isteyeceğiz. Ancak ince eleyip sık dokursak, oturduğumuz yerde lütuf beklersek, sürekli bir şeyleri eleştirip hiçbir şeyi beğenmezsek mücadeleden vazgeçmişiz demektir. Şikayet etmeye de hakkımız olmaz.

Yeniayın ikinci görünümü, Kuzeydüğümle oluşacağı için, ister istemez geleceğimizi düşünmek durumundayız. Çünkü parasız bir şey olmuyor. Son görünümü, geri hareketini sürdürmekte olan Merkürle olan bu Yeniay, gölgeli günlerin bitim tarihi 1 Şubata kadar parasal harcamalardan, kazanç elde etmeye dönük her türlü işin dikkatli ve ciddi bir şekilde tekrar ele alınması, üzerinde düşünülmesi yönünde önem taşıyor. İş ve finansal konularda eğer iyi bir analizde bulunursak bu tarih sonrası yeni adımlar atabiliriz, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar 10 Ocak saat 03:31 itibariyle burcunuz üzerine doğacak olan Yeniay, doğaldır ki, kendimizi daha fazla önemsememiz anlamına geliyor. Hayatımızı gerçekçi ve doğamıza uygun ciddi bir şekilde ele alacağız. Bu ister ilişki istersek başka bir konuda olsun, hiçbir şeyi hafife almayacağız. Güven unsurunu önemseyeceğiz. Yeniayın ilk görünümü Jüpiterle oluşacağından ekmeğimiz, huzurumuz, kendimiz adına yeni yollar, arayacağız. Girişimde bulunmak, bilgilenmek, görüşmelerde bulunmak yenilenmek isteyeceğiz.
Tabii ki Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, belki biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Enine boyuna bakmak, incelemek gerekiyor. Eksiklerimiz var mı diye gözden geçirmede bulunmak gerekiyor. Yeniayın, Kuzey düğümle görünümü, bizim için bir umut, bir ışık gibi. Gelişimin göstergesi, farklı ve yeni işlerin, değişimlerin göstergesi.. Tabii ki mücadele edeceğiz, tabii ki gayret göstereceğiz. Son görünüm Merkürle olduğu için, gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat tarihine kadar temkinli ve dikkatli düşüneceğiz. Karşımıza çıkan tekliflere, işleri, projeleri ciddi şekilde analiz edeceğiz. İşte bu dikkat, bize başarı sağlayabilir.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


KOVA

Sevgili Kovalar 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, duygusal ve bedensel anlamda bizi baskı altına alan her durumu aşabilme yönünde aslında kuvvetlendiricidir. Kişi nelerin kendisini zorladığını ve bunların ardında yatan nedenleri anlamaya çalışırsa bunları aşabilir. İlişki, iş veya herhangi bir konuda bizi ciddiyetle düşünmeye yönelten bu Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, bu bir aylık sürecin nelere işaret olduğunu anlayabilir, kendimizi ona göre yönlendirebiliriz. Jüpiterle olan görünüm, hem maddi hem ilişki ortaklıklarında hesabınızı bilmenin önemini vurguluyor. Bir şey eğer zararlı gelişim gösteriyorsa, tat vermiyor, zorluyorsa, bunları çözmek yerine kaçmamıza sebep oluyorsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu es geçemeyiz. Bağımlılık da bir zorluktur. Biliriz yanlış olduğunu ancak vazgeçmeyiz, şikayet ederiz ancak sürdürürüz. Bu yanlıştır.

Yeniayın ikinci görünümü kuzeydüğümle oluşacağı için, bu bahsettiğim konuların mutlaka ele alınmasını gerektiriyor. Yatırımlar, parasal konularda, ilişkilerde ilerisini düşünmeliyiz. Ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Merkürle olan görünüm ise, geri hareket dönemine rastladığı için, sıkıntı ve baskıya neden olan her şeyi veya geleceğimiz adına önemli olan meseleleri, gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat tarihine kadar incelemekte, üzerinde düşünmekte yarar var. Bulacağımız ipuçları ve yapılan tespitler yararlı olacaktır.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,


BALIK

Sevgili Balıklar, 10 Ocak saat 03:31 itibariyle Yeniay-Oğlak burcunda oluşacak. İlişkilerimiz, bağlantılarımız, plan ve projelerimiz, iş girişimlerimiz yönünde önem taşıyor. Gayet ciddi bir şekilde duruma bakacağız. Gerçek manada güven veren, sağlam ve ilerisi adına bizi geliştirecek olanı isteyeceğiz. Yeniayın görünümleri bize ışık olabilir. Böylelikle dikkat edilmesi gereken noktaları tespit ederek doğru kararlar verebiliriz. İlk görünümü Jüpiterle yapacak oluşu, ilerisi adına evlilik, ilişki, birlikte yaşam sürmek, hedef belirlemek yönünde bizi heveslendiriyor. Mevcut durum sorunlar içeriyorsa, bunları bilinçli şekilde ele alarak çözüme kavuşturabiliriz.

Eğer ilişkimiz olumlu ise, ilerisi adına gayet olumlu bir yol belirleyebiliriz. Yeni tanışmışsak, birbirinizi tanımak için gayet uygun bir zamandır. İkinci görünüm Kuzey düğümle oluşacağı için, Balıklar artık gözlerini geleceğe çevirmiş durumdalar. Gelişimi önemsiyorlar. Son görünüm Merkürle oluşacak. Bildiğiniz gibi geri hareket dönemindeyiz. Bu da gösteriyor ki, gölgeli günlerin bitimi 1 Şubat tarihine kadar yapılan analizler, bu tarih sonrası verilecek kararların doğru yönde olacağının göstergesi. Hayırlısı olsun diyelim.

Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,