Yeniçağa’da Öğrenciler Okuma Bayramı Düzenlendi

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde ilköğretim okulu 1’nci sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen okuma bayramı büyük beğeni kazandı.Yaşar...

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde ilköğretim okulu 1’nci sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen okuma bayramı büyük beğeni kazandı.

Yaşar Çelik İlkokulu 1-A ve 1-B sınıfı öğrencilerinin birlikte hazırladıkları okuma bayramı, okulun konferans salonunda yapıldı. Okumu bayramına Bolu Vali Yardımcısı ve Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kalaycık ile öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrencilerin hazırlamış oldukları program yaklaşık iki saat sürdü. Sunuculuğunu da öğrencilerin yaptığı programda skeçler, şiirler, monologlar, koro ve piyes izleyenlerden alkış aldı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin okuma-yazma çalışmalarında gösterdikleri başarı programa da yansıdı. Bayrama katılan protokol üyeleri ise öğrencileri alkışlayarak tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: