Yenice Belediye Başkanı Çaylı:

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, "Belediye olarak ilçe halkından tahsilat yapamıyoruz, alacaklarımız 700 bin liraya ulaştı" dedi.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, "Belediye olarak ilçe halkından tahsilat yapamıyoruz, alacaklarımız 700 bin liraya ulaştı" dedi.

Çaylı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, su, emlak, çevre ve temizlik gibi alacakların toplamının 700 bin liraya ulaşmasının hizmetlerin aksamasına neden olduğunu, bu nedenle tahsilat için bir dizi çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Her zaman önceliğinin vatandaşa hizmet olduğunu vurgulayan Çaylı, "Vatandaşa hizmet akışını aynı periyotta ve aynı hızda sürdürebilmemiz için alacaklarını da tahsil etmek zorundayız. Belediye olarak ilçe halkından tahsilat yapamıyoruz, alacaklarımız 700 bin liraya ulaştı. Alacağımızı alalım, esnafımıza para ödeyelim. Alacağımızı toplayalım, personelimizi ekonomik yönden rahat ettirelim. Tahsilatımızı yapalım, vatandaşımıza daha fazla hizmet getirelim. İşte bunun içindir ki, alacağını alan borcunu ödeyen bir belediye hedefliyoruz. Bu konuda Belediyemize borcu olan vatandaşlarımızdan hem duyarlılık hem de borçlarını ödemeleri konusunda Yenicemiz adına yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: