Yenice-Hacı İsa Efendi Kentsel Dönüşüm Projesi

Meram Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Yenice-Hacı İsa Efendi mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesinin, 1220 konutluk ilk etabının yapımının hızlı bir

Meram Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Yenice-Hacı İsa Efendi mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesinin, 1220 konutluk ilk etabının yapımının hızlı bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 7 ay gibi kısa bir sürede 23 bloktan 17'sinin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

"Konevi Konutları" ismini taşıyan kentsel dönüşüm projesinin ilk etap inşaatında incelemede bulunarak, örnek daireyi gezen Kalaycı, bu bölgenin Meram'ın alt merkezi olacağına dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Kalaycı, şunları kaydetti:

"Bu proje uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve çok önem verdiğimiz bir projedir. Bu proje ile Meram önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Toplu Konut İdaremiz, her zaman yanımızda oldu. Konutları daha erken sürede tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim etmek için yapımcı firma, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürmektedir. İlk etaptaki konutlar bu sene sonundan itibaren arsa sahiplerine teslim edilmeye başlanacaktır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: